Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

AHHAA kutsub jõulukontserdile ja laagritesse ning jagab kingitusi

13.detsember 2012
Foto: AHHAA Keskus

Hea AHHAA sõber!



Jõulumeeleolu on jõudnud ka AHHAA keskusesse ning kutsume sind osa saama pühadehõngulisest jazzkontserdist Tartu AHHAAs. Kui soovid sel aastal jõuludeks kinkida midagi erilist ja arendavat, siis külasta kindlasti AHHAA Teaduspoe e-poodi või kingi AHHAA kinkekaart. Tuletame meelde, et veel on viimased vabad kohad meie laagritesse ning AHHAA 4D elamuskino ootab kõiki vaatama uusi filme! Kena pühadeootust ning kohtumiseni peagi AHHAAs!



Jõuluhõnguline jazzkontsert Tartu AHHAAs!

Juba sel laupäeval, 15. detsembril kell 17 kutsume teid kõiki Tartu AHHAA tehnoloogiasaali nautima noorte segakoor Vox Populi jõulukontserti “Jazzipäkapikk”, kus kõlavad armastus- ja poplaulud vürtsikas jazzikastmes. Kontserdile pääseb majapiletiga. Lisainfo leiad SIIT.


 

AHHAA Teaduspood jagab jõulukinke!

Kui soovid valida endale kingi AHHAA Teaduspoe enam kui 650 toote hulgast, siis mine AHHAA Facebooki lehele ning postita kommentaaridesse koos lingiga oma kingisoov meie teaduspoe e-poest. Jaga seda toredat pakkumist ka oma sõpradega ning kink võib olla sinu! Kolme õnneliku kingisoov täitub 18. detsembril. Kampaania leiad SIIT.


 

AHHAA 4D kinos uued filmid!

Alates 20. detsembrist on AHHAA 4D elamuskinos Tartu Lõunakeskuses kolm uut haaravate eriefektidega 4D seiklusfilmi! Tulles vastu kinosõprade soovile on taas kinokavas peadpööritav ja elamusterohke "Kosmoseralli" ning lisaks saab kaasa kihutada uute filmidega "Saladuslik allmaailm" ja "Tagaajamine". Lisainfo SIIT.


 

AHHAA öölaager räägib elu imedest

4. jaanuaril 2013 ootab 10-13-aastaseid teadmishimulisi noori Tartu AHHAAs järjekordne öölaager. Kas sina tead, mille poolest elusorganismid eluta objektidest erinevad? Kuidas elu üldse tekib? Aga kas väljaspool Maad on elu? Just nende küsimustega uus laager tegelebki. Lisainfo SIIT.


 

Linnalaager paneb lapsed leiutama!

2.-6. jaanuaril 2013 ootab Tartu AHHAA 3. ja 4. klasside õpilasi leiutamisteemalisse linnalaagrisse! Tutvume paljude suurte ja kuulsate leiutajatega ning nende enneolematute leiutistega. Ning loomulikult valmib ka kõige lõpuks meie enda vahva leiutis! Lisainfo SIIT.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: