Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Veeda imeline aastavahetus Kevvai külalistemajas!

12.detsember 2012
Kevvai külalistemaja

Kas murrad endiselt pead, kus peagi saabuvat aastavahetust veeta? Otepää kõrgustikul Kanepi valla pisikeses Hino külas on imeline koht - Kevvai külalistemaja, mis sobib suurepäraselt vana aasta ära saatmiseks ja uue tervitamiseks.



Külalistemaja Kevvai on restaureeritud kujul avatud alates 2005 aasta detsembrist. Maja asub 69 hektari suuruse loodusliku Jõksi järve kaldal, keset maalilist ja mitmekesist loodust, siin on suurepärased võimalused aastaringselt sportimiseks ja vaba aja veetmiseks nii sõprade kui pere keskel. Lisaks on võimalused konverentside, seminaride ning koolituste läbiviimiseks kuni 50 inimesele. Külalistemaja on edukalt läbi viinud ka mitmeid sünnipäevi, kokkutulekuid ja pulmi! Kanepi vald asub mitmete teede ristumiskohas - siit on Võrru 21, Otepääle 20, Põlvasse 23, Antslasse 28 ja Tartusse 51 kilomeetrit. Külalistemaja Kevvai asub Kanepi-Otepää tee ääres, Jõksi järve kaldal. Kohale saad nii, kui keerad Tartu-Võru maanteelt Kanepi alevikku ning sõidad sealt mööda peateed 1 km, kuni näed paremal külalistemaja teeviita. Sealt jääb majani veel 350 meetrit.

 

Külalistemaja Kevvai pakub omalt poolt nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusööki mida valmistatakse vastavalt külalise soovidele. Külalistemaja kokk valmistab suurepäraseid ehtsaid maatoite, mida naljalt juba mujalt ei saa. Külalistemaja sobib ettetellimisel grupitoitlustuseks, nii peolaua kui buffet-stiilis. Päikeseterass on suvekuudel avatud juba hommikusöögiks. Konverentsipakett sisaldab soovi korral nii kohvipause kui toitlustamist.
Külalistemajas on 4 hubast sviiti, mis võimaldavad pakkuda majutust kuni 20-25 inimesele. Kõigis tubades on dušš, WC ning traadita internet WiFi. Esimesel korrusel asub avara kaminaga hubane puhkeruum, söögituba ning saun koos massaazivanniga. Esimeselt korruselt viib uks päikeseterrassile millelt avaneb vapustav vaade järvele.
Pärast väsitavat päeva on meeldivaks lõõgastuseks puuküttega saun ning massaazivann. Sauna on võimalik serveerida suupisteid ning karastusjooke vastavalt külalise soovidele. 

 

 

Et vana aasta eriti uhkelt ära saata, on võimalik külalistemajalt ilutulestik tellida. Soovi korral kaunistatakse järvekallas tõrvikutega, et luua romantiline meeleolu.

 

Info ja broneerimine:

Hino küla, Kanepi vald, 63101

Kontaktisik: Siina Kevvai
Telefon: +372 512 1458
E-post: siina@kevvai.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: