Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Tartu ettevõtlusnädal 1.-6. oktoobril

01.oktoober 2012

1.-7. oktoobril 2012 toimub üle-eestiline ettevõtlusnädal suuremates linnades - Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas - ning paljudes väiksemates piirkondades. 1.-6. oktoobril toimub Tartu ettevõtlusnädal. Tartu ettevõtlusnädal on erinevatele sihtgruppidele mõeldud ettevõtlust kui eluviisi tutvustavaid ja propageerivaid tegevusi pakkuv üritus. 2012. aasta ettevõtlusnädala läbivaks teemaks on ettevõtjate rolli teadvustamine töökohtade loojatena.



Üldeesmärk

Tartu ettevõtlusnädala eesmärgiks on propageerida ettevõtlust kui eluviisi teadvustades ja tunnustades ettevõtja rolli linna arengus, julgustades inimesi tegutsema ettevõtlusega, soodustades linna ja ettevõtete vahelist koostööd ning tutvustades ettevõtlust noorte seas.


Alaeesmärgid

Suurendada ettevõtlikkust Tartu linnas – julgustada inimesi tegelema ettevõtlusega; Suurendada ettevõtete konkurentsivõimet; Tunnustada ettevõtjaid; Propageerida teaduse panust ettevõtlusse.


Sihtgrupid

Tegutsevad ja potentsiaalsed ettevõtjad, õpilased, tudengid ja linnakodanikud.

 

Ettevõtlusnädala raames korraldatakse mitmeid ettevõtlust puudutavaid seminare, infopäevi, töötubasid ja ettevõttekülastusi.

 

Vaata ürituste ajakava siit
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: