Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Puhkus Eestis tutvustab Eestit Peterburi turismimessil INWETEX - CIS Travel Market

01.oktoober 2012

Taaskord võtab Puhkus Eestis meeskond ette sõidu Peterburisse, et esindada Eestit 4.-6. oktoobril toimuval rahvusvahelisel turismimessil INWETEX - CIS Travel Market. 



Inwetex turismimess, mis tänavu tähistab juba oma 20. toimumisaastat, on kujunenud Venemaa üheks olulisimaks B2B turismisündmuseks. Eelmisel aastal toimunud messil osales 467 eksponenti 37 riigist ning enam kui 10000 turismisektori eksperti Venemaalt, SRÜ riikidest ja mujalt maailmast. Esindajaid oli riiklikest turismiarenduskeskustest ning piirkondlikest turismikeskustest ja omavalitsustest. Loomulikult olid kohal reisikorraldajad, lennukompaniid, spaad ja kuurortid, kruiisi- ja laevafirmad, hotellid ja majutusettevõtted, broneerimissüsteemide haldajad ning meediaväljaannete esindajad.
 
Puhkus Eestis osaleb INWETEX messil tänavu 4. korda ning seda suuremalt kui kunagi varem. Kaasa võetakse 10 nimekat koostööpartnerit Eestist ja ühiselt jagatakse infot, et suurendada huvi Eestis reisimise vastu.
 
Peamiseks eesmärgiks on anda Vene reisikorraldajatele ülevaade Eesti kui reisisihi võimalustest ja uutest atraktiivsetest turismitoodetest. Messi tarbeks on valminud spetsiaalsed Eestit tutvustavad trükised, samuti on Puhkus Eestis loonud digirakendusena venekeelse Eesti reisijuhi, mida turistil on lihtne oma tahvelarvutisse laadida ja mugavaks reisimiseks kasutada.
 
Puhkus Eestis koostööpartneritena osalevad INWETEX messil:
 
Go Rail
Hotell Athena
Hotell Euroopa
Restoran Beer Garden
Eesti Vabaõhumuuseum
Vanatoa Turismitalu Muhumaalt
Hotell Dorpat
Jääajakeskus
Eesti Meremuuseum
Eesti Kontsert
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: