Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Septembris rändab Tallinna noortekeskuste juures välikino

12.september 2012
Kristiine noortekeskus. Foto: taninfo.ee

Septembrikuu jooksul on kõik oodatud erinevate Tallinna noortekeskuste juurde, kus on võimalus kaasa elada põnevale filmiprogrammile. 



Õhtute jooksul saab näha erineva sisuga maailmahariduslikke filme, noortefilmi ning Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli tudengite lühifilmi. Lisaks näidatakse võistlusel “Filmid õue” osalevaid parimaid noortefilme. 

 

Programm

 

Noortefilmid on välja valitud koostöös Just Filmiga ning näitamisele tulevad filmid “Ilus poiss”, “Kuidas elada igavesti” ning “Hoia minust kinni”. Tallinna Ülikooli Balti Filmi - ja Meediakooli tudengite filmidest kuuluvad programmi lühifilmid “Teine pirukarööv”, “To Leipzig” ning “Valge ruut”. Maailmahariduslikud filmid on valitud koos dokfilmiklubiga Doff ning käsitlevad erinevaid silmaringi avardavaid teemasid. Noorte endi tehtud filmid kajastavad noorte hobisid ning huvisid.

 

Ajakava

 

Kindlasti tasub jahedate septembrikuu õhtuteks ennast soojalt riidesse panna ning teki või fliisigi kaasa võtta. Halva ilma korral toimub linastus noortekeskuse siseruumides. Kino on vaatajatele tasuta!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: