Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Kas oled valmis osalema tõelisel kardimaratonil?

03.september 2012

16. septembril korraldab LaitseRallyPark täiesti uut laadi võistluse – 3 tunnilise kartide kestvussõidu, millest saavad osa võtta kõik, kel huvi end proovile panna.



Kestvussõit 2012 toimub septembri kolmandal pühapäeval algusega kell 12:00 LaitseRallyPargi hobikardirajal ning osalema on oodatud 3-liikmelised võistkonnad. Sõidu kestvuseks on 3 tundi, mille jooksul tuleb võistkonnal teha vähemalt 3 juhivahetust. Võidab võistkond on sõidu sooritanud reglemendile vastavalt ning läbinud pikima vahemaa.

 

Sõidule saab registreeruda LaitseRallyPargi kodulehel kuni 13. septembrini. Osavõtumaks võistkonna kohta on 270 eurot. Korraga lastakse rajale 18 hobikarti, seega saab võistlusel osaleda kuni 18 võistkonda.


Peaauhinna, 1000-eurose kinkekaardi on välja pannud US-Parts, lisaks jagavad kiirematele kingitusi Gravex, Kopparberg, A. Le. Coq ja hotell St.Barbara.

 

Kestvussõit 2012 osalemistingimused ja registreerimine www.laitserallypark.ee


LaitseRallyPargi hobikardirada avati 2012. aasta suvel ning on projekteeritud maailmas tunnustatud autospordi võistlusradade projekteerimisbüroo Tilke GmbH poolt. Hobikardiraja kogupikkus on 600 m, millel saab sõita eelneva broneerimise alusel igal aastaajal ja iga ilmaga. Sõitmiseks on kasutusel Sodi GT kardid. Teenuste hinnad, lahtiolekuajad ja kardisõidu paketid www.laitserallypark.ee 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: