Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Suurgildi hoone läheb üle sügistalvisele hooajale

28.august 2012
Suurgildi hoone. Foto: Wikipedia

Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoone (Pikk 17, Tallinn) läheb alates laupäevast, 1.septembrist 2012 üle tavapärasele sügistalvisele hooajale.



Seoses sellega on Suurgildi hoone ja muuseumi sisehoov alates 1. septembrist kuni 30. aprillini kolmapäeviti suletud! Teistel nädalapäevadel (v.a kolmapäev ja riiklikud pühad) on Suurgildi hoone avatud kell 10-18.  Avatud on püsinäitus „VISA HING. 11 000 aastat Eesti ajalugu”, mis aitab mõista siin elanud inimeste erakordsust ning tutvustab neid enim mõjutanud ajaloosündmusi.

 

Samuti ootab külastajaid Eesti Ajaloomuuseumi ja Muinsuskaitseameti näitus „Vettpidavad allikad. Keskaegne leid Tallinna lahest“, mis toob publiku ette keskaegse kaupmehe reisikasti põneva sisu.

Börsi käigus asuv muuseumipood on avatud Iga päev kell 10-18.


Eesti Ajaloomuuseumi Maarjamäe loss (Pirita tee 56) on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 10–17. Suletud esmaspäeviti-teisipäeviti ja riiklikel pühadel.

Avatud on Eesti Vabariigi ajalugu tutvustav suurnäitus „ISEOLEMISE TAHE“ ja Eesti Ajaloomuuseumi Maarjamäe kompleksi uute hoonete ja väliala ideekonkursi võistlustööde näitus.


Lähemat infot näituste kohta leiate muuseumi veebilehel www.ajaloomuuseum.ee


Jälgi Eesti Ajaloomuuseumi uudiseid Facebookis

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: