Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Lennusadama laste teemapäevadel fookuses Muinastuled

24.august 2012
Foto: kultuur.parnu.ee

Igal nädalavahetusel kutsub Lennusadam väikeseid mere- ja lennunduse huvilisi osa võtma vahvatest erinevate teemadega tegevustest. Sel nädalavahetusel on fookuses muinastuled. Üheskoos juhendajaga valmistame teemapäevadel põnevaid esemeid, mängime vahvaid mänge ning joonistame.

Teemapäevade tegevused toimuvad ajavahemikus 12.00 – 16.30, olles eelkõige mõeldud 4 – 12 aastastele külastajatele. Juhendajaga koos isetegemine toimub Kollase Allveelaeva kõrval asuval lastealal.

Teemapäevadest osa võtmine on kõigile piletiostnuile tasuta.



MUINASTULED I

Laupäev, 25. august

Sel salapärasel muinastulede päeval, mil kõik Läänemere elanikud süütavad õhtul lõkketuled, harjutame lõkke joonistamist ja seda ka ruumilisemalt kui tavaliselt ning ehitame ja joonistame majakaid. Majakad on laevadele märgiks, et siin asub maismaa ning sadam on kuskil lähedal kuhu võib maabuda.

Kui joonistamine on meid ära väsitanud proovime teritada silma ja arendame otsimise kunsti ehk lahendame koos ühe erilise ristsõnapusle.

MUINASTULED II
Pühapäev, 26. august

Uurime Läänemere kaarti ning märgime koos kaardile kus kohas meile kõige lähemal tulesid süüdati ning märgime need koos oma kaardile, et saaksime tuleval suvel uurida, kas kõikides samades kohtades süüdatakse uuesti muinastuled või mitte.

Nuputame välja uue mängu – „Muinastulede jälgedes“ ning proovime seda koos mängida. Kui mängutuhin on möödas koostame endale ja oma perele ühe vahva ristsõnapusle, mille anname kõigepealt emmele lahendada.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: