Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Roherock sel laupäeval Keila Terviseradadel

22.august 2012

Keila Avatud Noortekeskus ja MTÜ Keila Noorteaktiiv korraldavad sel aastal taas koguperefestivali Roherock, mis on arvult juba neljas. Traditsiooniliselt korraldatakse üritust üle aasta.



Roherock on tasuta perepäev, millel on oma sotsiaalne sõnum, tegevusi erinevale eale, kindlasti muusika ning kõik see toimub kaines keskkonnas, sest üritusel ei müüda alkoholi ja selle tarvitamine on samamoodi taunitud.

 

Kui varasemalt on Roherocki teemadeks olnud prügitemaatika, liiklusohutus ja tervislikud eluviisid, siis seekord minnakse metsa. Nii sõna otseses kui kaudses tähenduses. Eelnevatel kordadel on Roherock toimunud Keila Lauluväljakul, seekord on toimumispaigaks aga Terviserajad.

 

Sel aastal on tegevused ja kontsert pisut lahus, ehk kui metsategevustega on ühele poole saadud, siis võib puhata või hoopis tantsida  - kuidas kellelgi soovi on.  Bändidest astuvad üles Cover Munchies, kes on Keila noored ja harjutavad usinasti Keila Avatud Noortekeskuse bändiruumis. Ansambel Jupiter on samuti Keila kooslus ning kaverdab tantsulisi pop- ja rockbändide lugusid. DND on bänd, kes pikalt on tegutsenud Suurbritannias, kuigi bändiliikmed ise on Eestist pärit. Seega harukordne võimalus neid Keilas näha! Õhtu kirss tordil on kindlasti ansambel Lenna eesotsas imekauni laulja Lenna Kuurmaaga.

Ja kuigi üritusel saab kehakinnitust osta, siis on lubatud oma piknikukorv kaasa võtta.

 

Rohkem infot Roherocki kodulehelt.

 

 

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: