Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Lennusadam viib lapsed kahe päevaga ümber maailma!

15.august 2012
Foto: Lennusadama Facebooki album

Igal nädalavahetusel kutsub Lennusadam väikeseid mere- ja lennunduse huvilisi osa võtma vahvatest erinevate teemadega tegevustest. Sel nädalavahetusel on fookuses seiklusjutud maalt ja merelt ning seiklusrikas reis ümber maailma. Üheskoos juhendajaga valmistame teemapäevadel põnevaid esemeid.



Teemapäevade tegevused toimuvad ajavahemikus 12.00 – 16.30, olles eelkõige mõeldud 4 – 12 aastastele külastajatele. Juhendajaga koos isetegemine toimub Kollase Allveelaeva kõrval asuval lastealal.

Teemapäevadest osa võtmine on kõigile piletiostnuile tasuta.

SEIKLUSJUTTE MAALT JA MERELT

 

Laupäev, 18. august

Kauged maad
Õpime tundma erinevaid mandreid ja uurime, milliseid värvikaid loomi ja linde maailma eri paigus näha võib. Valmistame uhke mitmetasapinnalise pildi kõige eksootilisemast maast, mida oma reisil kohtame.

Ookean
Sukeldume salapärasesse ookeanisügavusse, kus meid tervitab põnev veealune maailm. Haarame igaüks omale ookeanirännakult kaasa kõige kaunimad kalad, et luua neist vägev akvaarium.

Postkaart kodustele
Keset hoogsat ümbermaailmareisi teeme ühes kauges sadamas põgusa hingetõmbepausi, et saata koju tervitustega postkaart. Nii kaardi kui margi teeme otseloomulikult ise valmis.

REIS ÜMBER MAAILMA

 

Pühapäev, 19. august

Mängualus
Nüüd saab meie reis alles tõelise hoo sisse – asume aina kiiremaid reisisamme ümber maailma tegema! Ja seda mängulaual. Kauni kunstnikukäega saavad mängualused lustakaid lisapilte vee alt, vee pealt ja vee kohalt.

Nupud
Et reis ümber maailma need kõige vägevamad tuurid üles saaks, läheb vaja mängunuppe. Igaüks meist saab nupu meisterdada just sellise värvi ja kujuga nagu kõige rohkem meeldib.

Täring
Ja kõige tähtsam kõige viimaks. Mis on lauamängu käivitaja ja mootor? Eks ikka täring. Niipea, kui täring ise valmis tehtud, ei ole muud, kui: heihoo ja reis ümber maailma!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: