Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Etnobuss pakub humoorikat tarbekunsti

02.august 2012

Liikuv käsitöö õpituba Etnobuss on asutus, mille liikmed viljelevad erinevat liiki käsitööd ning õpetavad seda teistelegi.



Oma veebilehel tutvustab Etnobuss end nii:

 

"Etnobuss on liikuv õpituba, mis toob teile koju kätte etnograafiliste sugemetega kaasaegse käsitöö. Etnobussi reisijate eesmärgiks on elus hoida, edasi arendada ja õpetada seda, mida on loonud meie esivanemad. Nii väikese rahvana peaksime kõik tundma vastutust meie etnograafilise pärandi hoidmise eest. Seetõttu polegi me ajale jalgu jäänud, vaid toome killukese etnot endaga nüüdisaega kaasa.

Etnobuss pakub nii lastele kui täiskasvanutele õpitoa vormis lühi- ja pikemaajalisi koolitusi. Tuleme kohale Teie korraldatud üritustele-  laatadele, linnapäevadele, suvepäevadele, laste sünnipäevadele jne. Pakume erineva suunitlusega tegevusi- tekstiilitööd, puutööd, etnograafiliste toitude valmistamine jne."

 

Kodulehel on üleval ka käsitöö internetipood, kust võib endale muuhulgas soetada näiteks taguotsalapi, kaasaskantava rüperaalilaua või siis riidest lendava taldriku ehk lendriku.

 

Täpsemalt vaata Etnobussi tegemisi siit

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: