Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Sel pühapäeval Eestimaa säravamad anded suurejoonelisel talendishowl.

04.juuli 2024
Talendishow Annetekoda 2024

7. juulil kl 16 EMTA kontserdi- ja teatrimaja laval astuvad ülesse talendishowl "Annetekoda 2024" anded 5-aastasest akrobaadist 37-aastase kitarristini. Esinejate seas on nii professionaalid kui ka juba tunnustust leidnud noored solistid. Annetekoda 2024 patroon on Mart Sander ning korraldajad Eesti Kultuuri Koda ja Muusikute fond PLMF.



 

 

 

7. juulil kell 16 EMTA kontserdi- ja teatrimaja laval esineb kokku 22 eredaimat andeesitlust: tantsutrupid Firework Dance Company ja Modus, tantsuteater Polly trupp, tantsustuudio Step Up, tantsuduo Arina Markelova ja Angelica Bolhovitina, akrobaat Maksim Nikolajev koos tütrega, tantsijad Markus Monak ja Elizaveta Barabanova, pianistid Stefan Ilves ja Rasmus Rosenberg, lauljad Paula Pugonen ja  Aurora Elise Varem, lauljast näitleja Lucas Christopher Varema, laulja ja showman David Kirjanov, helilooja ja kitarrist Dmitri Timoshenko, postiakrobaat Eliise Piirla, matkija Siim Juhkam, kandleduo Paulina Andrejeva ja Miia Polding, viiuldaja ja laulja Veronika Jelõkova, žonglöör Tristan Link ning õhuakrobaadid Alina Pintšuk ja Mary Smirnova.

“On suur rõõm, et meie väikesel maal on hulgaliselt inimesi, kelle anne vajab esiletõstmisti,” ütleb žürii esimees ja Annetekoja looja Pille Lill. “Huviga ootan mitmete konkursside võitja noore lauljatari Paula Pugoneni esinemist, kuid ka kõik teised, kes laval, inspireerivad kindlasti vaatajaid-kuulajaid oma annet avastama."

Lisaks finalistidele astuvad lõppkontserdil üles ka eelmiste talendishowde võitjad Noorte Eurovisioonil 2023 osalenud Arhanna Sandra Arbma ja 13-aastane ooperianne Lilian Sauvola.

Esimesed kolm finaalis žürii poolt välja valitud võitjat saavad rahalise auhinna - I koht 1200€, II koht 800€, III koht 500€. Samuti saavad finaalkontserdi külastajad valida publiku lemmiku. Lisanduvad eripreemiad Andeka lapse fondilt, Muusikute fondilt PLMF, Zonta Tallinna klubilt ja Eesti Kultuurkapitali mitmetelt maakondlikelt ekspertgruppidelt oma maakonna parimale.

Finaali ülekannet saab jälgida Postimehe vahendusel.

Finaali piletid on müügil Piletilevis 15/10€, olles taskukohased kõikidele sealhulgas peredele

Hoogu Anntekojale ja talentidele on võimalus anda ka Hooandja platvormil

Lisainformatsiooni konkursi kohta leiab aadressil: annetekoda.eu ja FB-s

Annetekoda 2024 toetajate seas on Tallinna linna Kodurahuprogramm, Tallinna linna Kultuuri- ja Spordiamet, Eesti Kultuurkapital, mitmed linna- ja omavalitsused, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, Selver, Zonta Tallinn, Postimees jt.
 



Annetekoda on loodud 2019. aastal eesmärgiga suunata igas vanuses inimesi tegelema neile südamelähedase kutsumusega ning julgustama end avama laiemale vaatajaskonnale. Konkurss-festival aitab kaasa talendiarenduse programmide väljatöötamisele ning maapiirkondade kultuurielu elavdamisele.


Lisainfo:
Pille Lill
Annetekoja looja ja eestvedaja
511 4077

Tiina Park
Annetekoja kaaslooja
506 5403

Kadri Alesmaa-Visnap
Tegevjuht-koordinaator
55924976
tegevjuht@kultuurikoda.eu
www.kultuurikoda.eu
Jälgi meid ka Facebookis ja Instagramis

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: