Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Tervise Paradiis - parim stressiravim!

22.august 2011
Tervise Paradiis

Pärnust on kujunenud Eesti suurim spaapuhkuse sihtkoht. Pärnu üks tuntumaid ja tunnustatumaid tervisliku puhkuse veetmise sihtkohti on mereranna ja rannapromenaadi vahetus läheduses paiknev Tervise Paradiis.



Tervise Paradiis on omalaadne lõõgastuskeskus, mille eesmärk on inimesi suunata väärtustama tervist selle kõige laiemas– nii füüsilise, vaimse kui sotsiaalse heaolu tähenduses.Siin on kõigil võimalus mitmekesiste tegevuste abil oma pingeid maandada ning nende kuhjumist ennetada.Siit leiate nii 4-tärni hotelli, laia valikut kehahoolitsusi pakkuva SPA-osakonna, erinevad baarid ja restoranid kui vee- ja vabaajakeskuse,

kus lisaks Eesti suurimale veepargile on hubane bowlingusaal, aeroobika- ja jõusaal.

 

 Lõõgastavad spaa-hoolitsused  

 

Peamiselt wellness - suunitlusega spaas on rikkalik valik lõõgastavaid kehahoolitsusi.

Lisaks mõnusale massaazile võite nautida näiteks stressi maandavat ürdi-pärlivanni, toniseerivat Charcot dušši või vereringet ergutavat veealust duššmassaazi.

Soovitame proovida tervisekapslit, mis ühendab ainulaadselt infrapunakiirguse, vee ja veeauru, vibratsioonimassaazi ning aroomi ja värvide mõju sobivas vahekorras.

Meestele meeldivad stressivastane parafango (parafiini ja meremuda mask kogu kehale), klassikaline-, laavakivi- ja veealune duššimassaaž.

Daamid hindavad trimmivat apelsiniõlivanni, parafiinimaski kätele, šoti- ja lehvikdušši ning hoolitsust isesoojeneva mudaga.

 

 Eesti suurim veepark

 

Tervise Paradiisis asuva Eesti suurima veepargi atraktsioonidel lustimine on üks meeleolukamaid viise oma tervise eest hoolitsemiseks. Julgemaid ootab 4 meetri kõrgusel asuv hüppeplatvorm, lõbusa adrenaliinisüsti saavad kõik liutorudest ja kärestikulisest mägijõest alla tuhisejad.

Veepargis ootavad Teid lisaks basseinid, mullivannid, kosed, massaazijoad, saunad ning talvelgi avatud sooja veega välibassein. Karastust leiab otse veepargis asuvast Aqua baarist. 

 

Külalisi ootavad vee- ja vabaajakeskuses ka jõu- ja aeroobikasaal ning ujula. Seitsmel päeval nädalas on avatud bowlingusaal. Siit ei puudu ka erinevad restoranid ja baarid, seminariruumid ja kauplused. 

 

4-tärni luksus

 

Tervise Paradiisi 4-tärni hotellis on 244 kohta. Tervise Paradiisi hotelli keskkonnasäästlikku tegevust on tunnustatud rahvusvahelise keskkonnamärgisega Roheline Võti. Numbritubade sisustamisel on arvestatud ka allergikute ning liikumispuudega inimeste erivajadustega. Luksuse armastajad saavad peatuda saunaga sviidis, lastega puhkajad avarates peretubades. Lastel on võimalus sel ajal, kui vanemad mõnd spaalõõgastust naudivad või treeningul on, koos lapsehoidjaga mängida, joonistada ja multikaid vaadata Tervise Paradiisi lastenurgas, mis on klientidele täiesti tasuta.

 

Inspireeriv keskkond mõttetööks

 

Tervise Paradiis on parim koht toimeka tööpäeva ja lõõgastava puhkuse ühendamiseks. Lummava mere- ja rannavaatega 8. korruse saal mahutab kuni 50 inimest ja on inspireeriv koht seminaride korraldamiseks.  

Väiksemate koosolekute, kooviibimiste või sünnipäevade läbiviimiseks sobib hubane ja privaatne VIP-keskus.

Teie käsutuses on puhkeruum, nõupidamistelaud, auru- ja leilisaunad, 26 m2 bassein ning külmaveebassein. Soovi korral pääseb VIP-keskusest  ka otse veeparki veemõnusid nautima.

Koosviibimisele VIP-kompleksis saab tellida suupisteid, ettetellimisel ka teisi, pidulikumaid hõrgutisi.  

Ruumides on võimalik kasutada kaasaegset konverentsitehnikat ning interneti ühendust. Lisaks aitame Teil koostada sobivad kohvipauside ning lõuna- ja õhtusöökide menüüd.

 

Spaapuhkus aitab unustada argipäevamured, pakub meeliülendavaid kogemusi, et ammutada uut energiat ja turgutada vaimu kui ka füüsist.

 

Tere tulemast Tervise Paradiisi!

 

Lisainfo ja protseduuride tutvustused leiate Tervise Paradiisi koduleheküljelt www.terviseparadiis.ee

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: