Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Eesti mänedžer valiti klassikalise muusika tippassotsiatsiooni juhatusse

03.detsember 2021
PLMF Arts Management

Esimese eestlasena alustab Eesti kultuurikorraldaja Leelo Lehtla tööd rahvusvahelise artistimänedžeride assotsiatsiooni (International Artist Managers' Association ehk IAMA) juhatuse liikmena.



2. detsembril avalikustas 67-aastase ajalooga IAMA novembris toimunud juhatuse valimiste tulemused, millega valiti uude juhatuse koosseisu klassikalise muusika mänedžer ja ekspert Leelo Lehtla. Uues koosseisus 15-liikmelise juhatuse ametiaeg algab 1. jaanuarist 2022.

Leelo Lehtla on pikaajalise kogemusega kultuurikorraldaja, muusikamänedžer ja võrgustike eestvedaja. PLMF Arts Managementi looja ja direktorina kuulub tema klientide hulka nii maailma tipporkestreid kui festivale. IAMA-ga on ta seotud olnud juba 13 aastat, mille jooksul on muuhulgas tutvustatud nende konverentsi esitluskontsertidel mitmeid Eesti artiste ning korraldatud konverentsi Eesti eripäev (2015).

“Juhatuse liikme roll suurte ülemaailmsete liitude puhul nagu IAMA on märkmisväärne samm Eesti kultuurivaldkonna rahvusvahelistumise jaoks,” sõnas Lehtla. “IAMA liikmed ja partnerid moodustavad klassikalise muusika maailmas ainulaadse tippvõrgustiku, mis avab Eesti muusikale ja muusikutele hulganisti uksi. Meie mänedžmentide lühikese ajaloo tõttu ei ole lihtne konkureerida praeguste, peamiselt Suurbritannia tippagentuuridega, aga mul on hea meel, et minu pingutusi on märgatud, ning panustan meeleldi IAMA edasisse arengusse.”

IAMA (https://www.iamaworld.com/) on 1954. aastal asutatud ainus ülemaailmne katusorganisatsioon klassikalise muusika mänedžmentidele. Assotsiatsiooni eesmärk on tõsta professionaalseid standardeid muusikatööstuses. Iga aasta korraldab IAMA rahvusvahelist konverentsi, mille mitmekülgne programm tõi tänavu juba 30. aastat kokku valdkonna esindajad klassikalise muusika võimaluste ja väljakutsete üle arutlema ning ärikohtumisi pidama.

 



Lisainfo:
Leelo Lehtla
+372 5648 4244
PLMF Arts Management
www.artsplmf.com

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: