Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Suveooperi säravad etendused jätkuvad Katariina kirikus nii täna kui homme.

06.august 2021
Suveooper 2020

Ooperimuusikat saab kuulata Tallinna vanalinna Püha Katariina kirikus (Vene 14a) nii täna kui homme õhtul algusega kell 19.00. Suveooperit korraldab Muusikute fond PLMF, kunstnik Riina Vanhanen ning produtsendid Pille Lill ja Alar Haak.



"Eesti ooperilauljad on pakkumas augustikuu neljal õhtul publikule rõõmu müstilises Katariina kirikus,“ ütles Pille Lill. "Meil on hea meel, et juulikuus toimunud etendused võeti vastu ovatsioonidega ning positiivne järelkaja tiivustab korraldajaid uutele ettevõtmistele.“

Täna, 6. augusti õhtul kell 7 esinevad Kristina Vähi (sopran), Kadi Jürgens (mezzosopran) ja Martin Karu (kontratenor), klaveril saadab Tiina Kärblane. Kavas kõlavad Mozart, Handel, Weber, Bellini, Verdi, Tšaikovski, Puccini ja Offenbach.

Homme, 7. augusti õhtul kell 7 on kavas Mozart, Händel, Glinka, Gounod, Bizet, Donizetti, Verdi, Offenbach, R. Strauss, Wagner ja Mark Adamo. Esitajateks on Olga Zaitseva (sopran), Kadi Jürgens (mezzosopran) ja Pavlo Balakin (bass-bariton), klaveril Piia Paemurru.

Tänavuse Suveooperi viimased etendused toimuvad kuu lõpus, 21. augustil, kus lavale astuvad Kristina Vähi (sopran), Kadi Jürgens (mezzosopran), Martin Karu (kontratenor), klaveril Ralf Taal ning 22. augustil Maria Listra (sopran), Kadi Jürgens (mezzosopran), Aare Saal (bariton, RO Estonia), klaveril Piia Paemurru.


Piletid hinnaga 15/20€ on saadaval Piletilevist.  ja tund enne algust kohapeal.

Kogu kava koos esinejatega on leitav  www.plmf.ee

Suveooperit toetavad Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Selver, Metaprint, Linnaekraanid jt.

Muusikute fond PLMF loodi 2003. aastal missiooniga toetada klassikalise muusika talente ning on siiani ainus mittetulunduslik ühing, mis on abiks järjepidevalt paljude Eesti annete käekäigule, pakkudes neile esinemisvõimalusi erinevate riikide kontserdilavadel, täiendõpet nii eesti kui maailma tipp-pedagoogide juhendamisel jpm.  

Lähem info:
Pille Lill
tel 511 4077
plmf@plmf.ee
www.plmf.ee

Alar Haak
tel 551 5915
alarhaak@gmail.com

 


 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: