Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nukuteatrimuuseumis avaneb imetabane teatrimaailm igas vanuses külaliste jaoks.

09.august 2021
Nukuteatrimuuseum

Erinevaid nukuliike tutvustavates ruumides on võimalik rännata eesti nukuteatrikunsti ajaloos, mängides ise kaasa nii "Nukitsamehe" kui ka "Väikese Gavroche'i" nukkudega, kehastuda lavakunstnikuks ning astuda näitlejate garderoobi. Peale selle saab kuulata Nukuteatri esimese kunstilise juhi Ferdinand Veike elu- ja loomelugu ning näha haruldasi kaadreid Nukuteatri inimestest ja lavastusest. Tõeline fantaasialend saab alguse, kõndides 7-meetrise nuku pea kohal.



Vahetuvatest näitustest on augusti lõpuni avatud näitus „Urmas Alender. Nukuteatri näitleja”, mis visualiseerib armastatud laulja ja laululooja teekonda ühes teatris – teatrisse tööle asumised, proovid, etendused ja töölt lahkumised.
Näitus „Gulliveri reiside” nukud ja maskid” toob vaatajani 7 meetrise hiigelnuku ja suure osa väiksemaid nukke, näitlejatele korpulentsust lisanud hiiglasemaskid ning liliputtide ülikute fantaasiarikkad kostüümid. Need on pärit „Gulliveri reiside” lavastusest, mida mängiti Viinistu katlamajas 2018.–2019. aasta suvel.
Näha saab ka 2018. aastal meie teatris toimunud Teatripäeva gala maske ja kostüüme.

Tulge Nukuteatrimuuseumisse ja laske fantaasial lennata.

 

Külasta ka kodulehekülge ja meie FB lehte.

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: