Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Muusikute fondi PLMF Helimaalingud ERMis

01.juuni 2021
Helimaalingud

Eesti Rahva Muuseumis jätkuvad PLMF kammerkontserdid 4. juunil kell 18.00, kus ERM-i A alal esinevad Helimaalingutega trompetistid Neeme Ots, Villem Endel Tiits ja akordionist Mikk Langeproon. Esitusele tulevad teosed sellistelt heliloojatelt nagu Eller, Eespere, Pärt, Kull, Langeproon jt. Kontserti korraldab Muusikute fond PLMF. Kontsert on kõigile külastajatele vaba sissepääsuga.



„See on ilus võimalus Eesti lipu päeva tähistamiseks Tartus,“ ütleb Pille Lill. "Muusikud on olnud pikalt "pausil" ja nende esituses nii Eesti kui maailma heliloojate muusika teeb kindlasti kuulajate meeled ülevaks."

PLMF annab teada, et Tartu Linnamuuseumi ootame 19. juunil kell 18.00 kõiki ooperimuusika austajaid. Rahvusvahelise tuntusega Ukrainast pärit bass-bariton Pavlo Balakin esitab nii romansse kui aariaid. Klaveril Tiina Kärblane. Kontserdile sissepääs on muuseumi piletiga.

Kontserdid Tartu linnas toimuvad Kultuuriministeeriumi ja Tartu Linnavalitsuse toetusel.

Muusikute fond PLMF loodi 2003. aastal missiooniga toetada klassikalise muusika talente ning on siiani ainus mittetulunduslik ühing, mis on abiks järjepidevalt mitmete Eesti annete käekäigule, pakkudes neile esinemisvõimalusi erinevate riikide kontserdilavadel, täiendõpet nii eesti kui maailma tipp-pedagoogide juhendamisel jpm.  

Lähem info
Pille Lill
PLMF kunstiline juht
5114077
www.plmf.ee

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: