Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Inga ja Toomas Lunge avavad kontserttegevuse Kadaka Konverentsides

18.mai 2021
Inga ja Toomas Lunge

27. mail esinevad armastatud Inga ja Toomas Lunge kauni kontserdiga Kadaka Konverentside keskuses, pannes seal aluse uuele kultuurisündmuste traditsioonile.



Kadaka tee 4 asuvas keskuses on toimunud palju erinevaid koolitusi juba kaks aastat, kuid kultuurisündmuste nurgakivi seatakse just 27. mail. Keskuse ruumid on avarad ja valgusküllased, pakkudes nii võimalusi ka distantsi hoidmiseks ja saali õhutamiseks. Asukoht Kristiine, Mustamäe ja Haabersti piiril tagab hea ligipääsu piirkonnas, kus ülemäära palju kultuurisündmusi regulaarselt ei toimu. “Inga ja Toomas on armastatud üle Eesti ning ainuõige valik meie kultuuriprogrammi käima lükkamiseks,” lisas keskuse sündmuste koordinaator Leelo Lehtla. “Usume, et peale pikka kultuuripausi toob nende kontsert palju rõõmu kõikidele kuulajatele.”

Muusika- ja luuleõhtul kõlavad lood nii Inga ja Toomas Lungelt endilt kui ka teistelt autoritelt, kavaga tuuakse kuulajateni kevadist positiivsust ja päikest. Muusika seovad tervikuks luuletused hinnatud poetessilt Marie Underilt.

Inga Lunge on näitleja, kes lisaks teatri- ja teletööle on loonud laulutekste mitmetele ansamblitele ja artistidele. Raamatupoodidest võib leida tema kirjutatud lasteraamatu "Nupukas Nora" ja vanemale lugejaskonnale suunatud "Ma kirjutan Sulle". Televaatajatele on Inga tuntud peamiselt seriaalist "Pilvede all" naistearst Piret Jakobsonina, samas saab käesoleval aastal elada kaasa tema tegemistele lavastustes "Vana Klaver" ja "Professor sai värske õhu mürgituse". Aasta algusest alates on Inga positiivse panuse andnud raadio Ring FM Lõuna-Eesti Hommikuprogrammi saatejuhina.

Toomas Lunge on armastatud muusik, kelle loomingut on kuulajad saanud nautida Justamendi, Lindpriide ja Kaunimate Aastate Vennaskonna koosseisus. Lisaks on ta loonud muusikalisi kujundusi arvukatele teatrilavastustele ja olnud XIX Tantsupeo "Puudutus" muusikaline juht.

Tänavusse kevadsuvesse mahub veel luule- ja muusikaõhtu “Inglijaht”, mis toob 17. juunil Kadaka teele sõnameister Vladislav Koržetsi ja kitarristi Tõnu “Tõun” Timmi. 

 

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: