Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

"Noor Laulja 2020" preemia laureaat on Londonisse õppima suunduv andekas kontratenor Martin Karu

01.september 2020
"Noor Laulja 2020" Martin Karu

"Noor Laulja 2020" preemia anti üle kontratenor Martin Karule 28. augustil toimunud XVI Tallinna Kammermuusika Festivali pidulikul galal Jaani kirikus. Traditsioonilise preemia Marje ja Kuldar Singi mälestuseks on pannud välja Mari-Ann ja Tunne Kelam juba 15 aastat järjest.



“Kammermuusika Festival on alati toetanud noori andeid”, ütleb Muusikute fondi PLMF juht Pille Lill. “On heameel tõdeda, et eelmiste aastate noore muusiku preemia saajad on tänaseks kõik tipptasemel interpreedid pakkudes rõõmu kontserdikülastajatele meil ja mujal”.  

Martin Karu on õppinud G. Otsa nim. Tallinna Muusikakoolis klassikalist laulu Risto Joosti ja Eha Pärgi juhendamisel ning täiendanud end Paolo de Napoli meistrikursustel Itaalias. 2020. aasta septembris asub ta omandama bakalaureuse kraadi maailma ühes mainekamas muusikakõrgkoolis Guildhall School of Music and Drama Londonis. 2016. aastal konkursil "Võluhääl" omistati talle tulevikulootuse eripreemia.

Muusikute fond PLMF loodi 2003. aastal missiooniga toetada klassikalise muusika talente ning on siiani ainus mittetulunduslik ühing, mis on abiks järjepidevalt mitmete Eesti annete käekäigule, pakkudes neile esinemisvõimalusi erinevate riikide kontserdilavadel, täiendõpet nii eesti kui maailma tipp-pedagoogide juhendamisel jpm.

 

Lähem info:
Pille Lill
Muusikute fondi juhataja
5114077
plmf@plmf.ee
www.plmf.ee

 

 

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: