Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Ideed puhkuseks lastega - SEIKLUSLIK EESTIMAA!

17.juuni 2019

Puhkus lastega Jõgevamaal, Tartumaal, Põlvamaal, Valgamaal ja Võrumaal.
 

Suvisel Eestimaal ringi sõites tasub kindlasti kaasa võtta ka lapsed.
Pere noorematele leidub üle Eesti palju sportlikku ja aktiivset meelelahutust ning kohti, kus lapsed saavad mängides uusi teadmisi omandada.



JÕGEVAMAA

LEIA VÄLJAPÄÄS MAISILABÜRINDIST
Sarapiku talu ootab külalisi maisirägastikku peidetud mängu lahendama ja teistest talu õuele seatud nutikust ja osavust nõudvatest tegevustest osa võtma.
 

Maisilabürindis tuleb Sul kaardi abil üles leida 6 kontrollpunkti. Maisitaimed on täiskasvanud inimesest kõrgemad, rägastikus on palju ristuvaid käike ja lõpuks tuleb leida ka väljapääs. Kas Sa oled selleks katsumuseks valmis?
Veel on meil põõsalabürint, kivilabürint, loomad, mõtlemismängud, mänguplats jm. toretalu.eu


 

TARTUMAA

 

LASE END ÜLLATADA!
Teaduskeskus AHHAA pakub nii teadust, põnevaid tegevusi, seiklusi kui ka mõnusat ajaviidet lastele ja täiskasvanutele. Meie keskusest leiad atraktiivse õpikeskkonna ning omandad uusi teadmisi.

 

Kõik näitused on üles ehitatud "käed-külge"-meetodil, see tähendab, et sul on võimalus kõike ise tunnetada ja proovida. Olgu selleks siis planetaarium, koolilabori õppematerjalide loomine, põnevad tehnikaseadmed või teadusteater.
ahhaa.ee


 


 

KOGU PERE MÄNGUMAA
Vudila Mängumaal ootavad Sind suur väliveepark kolmetasandilise liumäe ja -toruga, torusaunad, kiiged, turnimisatraktsioonid, batuudid, sky-jump, elektriautod, ATV-d, lasketiir, aerupaadid, vesirattad, suur mängutuba, loomapere, hobusõidud jpm. Lisaks pakub Vudila toitlustamist ja forelli püüdmise võimalust.

 

Mängumaale on oodatud kõik lapsed koos vanemate, vanavanemate ning sõpradega, sest tegevust jätkub kõigile ja terveks päevaks! vudila.ee


 

PÕLVAMAA

 

 

MÄNGUMAA TÕELISES LOSSIS
Muinasjutulise Cantervilla Lossi kõrvalhoonetes ja välialadel on suur mõisaajastut käsitlev teemapark-mängumaa, kus jätkub lõbusaid tegevusi nii lastele kui vanematele pikaks päevaks.

 

Teemapargis saab näha, millega vanasti mõisnikud liiklesid, millest nad elatusid, missuguseid riideid nad kandsid, mida nad sõid ning millised olid nende lauakombed.
Mängumaal ootab külastajaid ees suur hulk atraktsioone: veepark, erinevad autod, ronimisväljak, batuudid, labürint, kostüümituba ja palju muud põnevat. cantervilla.ee

 

 

 

VALGAMAA

 

EKSTREEMSETELE NOORTELE

Otepää rulapark on ainulaadne Eestis ja kogu Baltikumis, olles 320 m² suurune monoliitne betoonpark.  Kui oled ekstreemspordihuviline, tule proovima! otepaa.ee

 

MÖÖDA VETT

Otepää Wakepargis saab sõita veelaua, veesuuskade, surfilaua, wakeskate'ga, veetube'ga ja veekelguga. Sõitmine toimub veelaua vedamisseadmega sellele kinnitatud trapetsist kinni hoides. Rendivarustus koosneb veelauast või muust sõiduvahendist, kohustuslikust kiivrist ja vestist. Esmakordne sõitja saab kindlasti asjalikult instrueeritud! wakepark.ee

 

 

VÕRUMAA

 

POKUDELE KÜLLA 
Pokumaa teemapark Võrumaa ja Põlvamaa piiril on loodud Edgar Valteri "Pokuraamatu" ja selle nimitegelaste ainetel. Pokude looduslikud prototüübid on tarnamättad.

 

Pokude maailma juhatab külastajaid välimuselt kaksikpokut meenutav külastuskeskus Pokukoda, mis pakub üllatusi omapäraste treppide, käikude ja sisekujundusdetailide näol. Pokukojas saab näha Edgar Valteri originaalillustratsioone ja õlimaale, tutvuda tema loominguga ja ise pokusid meisterdada. Õpperadadel saab loodust tundma õppida, külakiigel kiikuda ja osaleda erinevates töötubades. Pokumaa ootab lastega peresid! pokumaa.ee

 

KÄED ROOLILE
Mine Võrumaal asuvasse Liikluslinna ja õpi ohutult sõitma! See on ainulaadne siseliikluslinnak, kus töötavad valgusfoorid ja säravad suurlinnatuled. Kohapeal õpitakse ja järgitakse liikluseeskirju.

 

Keskusest leiad kohviku, vabaõhukino, diskoteegi, spordisaali ja palju muud, mis kaasaegses linnas olema peaks. Liikluslinnas on ka vormelirada ja rattasõidu õppeplats. liikluslinn.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: