Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Üritus "Turvaline Ruhnu" 9.-10. juulil

05.juuli 2012
Ruhnu kivikirik. Foto: www.ruhnu.ee

9.–10. juulini toimub Ruhnu saarel kohaliku vallavalitsuse eestvedamisel kahepäevane üritus “Turvaline Ruhnu”, mille käigus jõustruktuurid demonstreerivad oma varustust ja oskusi õnnetuse korral.



Esimesel päeval leiab Ruhnu rahvamajas aset politsei- ja piirivalveameti korraldatav üritus “Turvaline küla”, mis Saaremaal teistes valdades varem toimunud ning mille peamine eesmärk on otsida lahendusi murettekitavatele ja turvalisust puudutavatele probleemidele.

 

Teisel päeval näitavad oma varustust ja oskusi lisaks politseile päästeamet ning Ruhnu erakorralise abi brigaad. Sobiva ilma korral osaleb ka piirivalve lennusalga helikopter, millega tutvustatakse päästetöid merepinnalt ja Ruhnu vahet sõitvalt laevalt Runö.


Ruhnu vallavanema Aare Sünteri sõnul sai ürituse planeerimise idee alguse soovist tutvustada saare rahvale ja külalistele alates 1. märtsist seal Põhja-Eesti regionaalhaigla juhendamisel tegutseva erakorralise abi brigaadi ning kiirabiautot.

 

“Mõtlesime, et miks ainult seda, võtame siis juba teised ka kampa,” ütles Sünter. Tegemist on ainulaadse demonstratsioonüritusega nii Ruhnu elanikele kui ka saarel viibivatele külalistele, mida varem seal korraldatud ei ole.

 

Allikas: http://www.meiemaa.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: