Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Suvised reisiajakirjad Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии 2019 on ilmunud – Saadaval R-Kioskites, kauplustes ja tanklates üle Eesti!

31.mai 2019
Suvine reisiajakiri Puhkus Eestis 2019

Mahukad reisiajakirjad Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии (160 lk.) annavad ülevaate olulisematest vaatamisväärsustest, muuseumidest, söögi- ja majutuskohtadest ning tutvustab mitmesuguseid puhkamisvõimalusi.



Uutes ajakirjanumbrites anname ülevaate kõikidest Eesti maakondadest. Jagame soovitusi perepuhkuseks, pakume ideid matkasellidele, räägime mõispäranditest ja tähtsatest kultuurisünmustest, tänavatoidufestivalidest ning uutest avastamist väärivatest paikadest.

 

Info hõlpsamaks leidmiseks on ajakirjad maakondade kaupa osadeks jaotatud. Iga maakonna juures on välja toodud oluline info, varjatud pärlid, kaart, valik toitlustus- ja majutusasutusi, turismiinfokeskuste kontaktandmed ja mitmesugused teenusepakkujad.

Reisiajakirjad aitavad planeerida imelist puhkust Eestimaal. Ajakirjadest leiate hulgaliselt ideid, et paika panna oma puhkusereisi sihtkoht või täita kogu teekond põnevate avastustega. 

 

Saadaval kahes keeles – Eesti ja Vene keeles, R-Kioskites, kauplustes ja tanklates üle Eesti!

E-poest tellides on kohaletoimetamine kõikjale Eestis TASUTA! 


TELLI AJAKIRI - TASUTA KOHALE

 

Puhkus Eestis reisiajakiri 2019

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: