Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Laura Mvula kontsert ja Eesti suurim restoran - vaid ühel õhtul, toimub 10. mail

25.aprill 2019

Reedel, 10. mail annab Tallinnas kontserdi Briti lauljatar Laura Mvula. Mitmete mainekate auhindadega pärjatud muusik astub üles värskelt avatud T1 Mall of Tallinna neljandal korrusel, mis muutub üheks õhtuks nii omanäoliseks ja põnevaks kontserdisaaliks kui ka Eesti suurimaks restoraniks.



Laura Mvula on 32-aastane Suurbritannia lauljanna, laulukirjutaja ja helilooja, kes ühendab enda loomingus peamiselt R&B, jazz-, klassikalise ja popmuusika elemente atmosfäärilise kõlapildi ja sügava tämbriga. Muusik on välja andnud kaks kauamängivat, „Sing to The Moon“ ja „“The Dreaming Room,“ mis on pälvinud laialdaselt avalikkuse positiivset tähelepanu ja toonud talle maineka Mercury Prize nominatsioonid. Laura Mvula ülesastumised on emotsionaalsed ja kaasahaaravad, pakkudes publikule meeleolukat kontserdielamust.

 

Õhtu peasineja juhatab sisse armastatud Sofia Rubina Band

 

Ajakava:
19.00 Avamine
20.00 Sofia Rubina Band
21.30 Laura Mvula

 

KONTSERT + ÕHTUSÖÖK

Lauljatari eelseisval kontserdil Tallinnas on lisaks muusikale võimalik nautida ka erinevaid maitseid, sest kontserdi eel pakuvad T1 Mall of Tallinna 4. korrusel asuvad restoranid toidugurmaanidele põnevaid kolmekäigulisi õhtusööke. Spetsiaalsete pakkumistega on võimalik tutvuda Piletilevis, kust saab ka soetada ühist, kontserdi- ja õhtusöögi piletipaketti.
 

Põnevaid kolmekäigulisi õhtusöögielamusi pakuvad järgmised restoranid:

 

Tokumaru / Pelm / Da Vinci / Peak Café / Olaf / BabyBack / Gan Bei / Chakra / IT Resto / Fibo

 

Vaid antud õhtuks koostatud kolmekäigulist õhtusööki saab 4. korruse restoranides nautida vahemikus 19.00-21.30. Õhtusöögiga pilet sisaldab nii kontserte kui kolmekäigulist õhtusööki valitud restoranis. Pilet ei sisalda jooke. Peale õhtusöögiga piletite soetamist palume kindlasti broneerida ka laud valitud restoranis.

 

LISAINFO: 

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: