Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Balti Jaama Turu toidutänav laienes

18.aprill 2019
Balti Jaama Turu toidutänav

Tule avasta uusi maitseid Balti Jaama Turul! Tänavatoidualale on lisandunud neli uut tänavagurmeemeistrit kodust ja kaugemalt.

Varu kõhtu ruumi, sest Sind ootavad Balta pere uusimad liikmed - VLND burger, Spice Wagon, Kaval Rebane ja Nuface.



Uutest tegijatest lähemalt:
VLND burger on rohkem kui lihtsalt toit. See on jagatud armastus saia ja pihvi legendaarse koosluse vastu, mis on põimitud kogukondliku jõu ja tahtega. See on VLND burgeri viis Viljandit maailma viia. Eesmärgiks pole pakkuda pelgalt head tänavatoitu, vaid lisada kõhutäiele ka korralik annus head tuju ning kogukonnatunnet. Burgeri tooraine pärineb võimaluste piires Viljandi maakonnast ja kohalikelt tegijatelt ning endast antakse parim, et toit oleks alati värske, kodumaine ning paneks Sind hästi tundma. 
Spice Wagon alustas ome tegevust Depoo toidutänavalt sooviga edendada India toidukultuuri Eestis. Tänaseks on kaks sõpra oma vahva ideega jõudnud laieneda Balti Jaama Turu tänavatoidualale. Menüüst leiab eksootilist vürtsi, karrit ja hõrku šašlõkki. 
Kaval rebane pakub imemaitsvaid kanaroogi ning küüliku võileiba ehk siis kõike, mida üks näljane rebane soovida võiks. Lisaks rebaste lemmiktoidule saab ka head isetehtud limpsi. 
Nuface Balta on Hiina nuudli- ja pelmeenirestoran. Kohapeal keedavad Hiinast pärit kokad ise puljongi, valmistavad värskeid nuudleid ning meisterdavad käsitsi tehtud pelmeene ja baosid. Joogimenüüst leiab valiku Hiina päritolu jooke kästiöö õllest kuni populaarse ja põneva bubble tea'ni. Nuface´i missiooniks on tutvustada autentseid Aasia maitseid Eestis ja tuua Hiina maitsed koju kätte!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: