Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Tallinn Music Week kontserdid Balti Jaama Turul 28 - 29 märts

28.märts 2019

28. märtsil toimuvad Balti Jaama Turu Humalakoja sillal Tallinn Music Week kontserid algusega 14.00 ja 29. märtsil algusega 13.00



Kava: 28. märtsil

14:00 Tuuliki Bartosik (EE)
Akordionimuusikat kirjeldatakse harva innovaatilise ja värskena, ent Tuulikki Bartosik neid lootusi ei täida. Otse vastupidi. Olgu tegu introspektiivsete soolode või ühisloomega, millesse kaasatud muusikud kogu maailmast – Tuulikki inspiratsiooni juured asuvad Võrumaa päritolus ning ka mujal kohatavais inimestes ja paikades. Kõigest sellest loob artist spontaanseid ning ebatraditsioonilisi muusikalisi seiklusi.

14:45 Nick Faye (CA)
Nostalgiline ja tuttavlik Nick Faye on laulja-laulukirjutaja Kanada sügavaimatest sügavustest. Viimase pea kümne aasta vältel on ta on kirjutanud laule oma bändile Nick Faye & The Deputies. Nende muusikaks on hilistest 90test inspireeritud pop-rock lood, mis on läbi imbunud Kanada eluviisist. Faye annab pidevalt tohutu energialaksuga kontserte ning on tuntud oma koomilise ja piireületava lavamaneeri poolest.

15:30 Moja (JP)
MOJA on ansambel Tokyost, mis koosneb trummar Masumist ja bassist-vokalist Harust. Kõmisev-möirgava tegumoe ja välkkiire tempoga punt on ehe näide sellest, kuidas kõige väiksemad kollektiivid võivad teha kõige kõvemat häält! Hüppa MOJA keerisesse!



Kava: 29. märtsil

13:00 Hello Delaware (CA)
Kirg, laienemine, küpsemine: kasvamisel on Hello Delaware’i loomingus võtmetähtsusega roll. Mõned minetatud elemendid – üks kitarr, mõned folgilikud fraasid, omajagu twangi – on asendatud rokiakordide, hoogsate löökpillide ja enesekindlusega, mis ilmestab bändi, mis teab, mida ta tahab (praeguseks).

13:45 Chikiss (RU)
Galina Ozeran ehk Chikiss on vene päritolu laulja, pianist, helilooja ja elektrooniline muusik. Pärast esmaalbumi salvestamist 2003. aastal on ta loonud hulga muusikat alates psühhedeelsest rockist ja post-punkist kuni minimalistliku sündipopi ja elektroonikani. Laval on ta alati üksi, mängides kõiki instrumente ise. Tema DIY lähenemine vastandub popkultuuris domineerivale „mikrofoniga tüdruku” imidžile.

14:30 Wyldest (GB)
Wyldest on Londoni trio, mis teeb unistavat shoegaze' ist inspireeritud sündipoppi. 2015. aastast saadik on bändi laialdaselt toetanud näiteks NME, The Independenti ja BBC Radio 1 Huw Stephens. Briti sõltumatu plaadifirma Hand In Hive annab tänavu välja ansambli kauaoodatud debüütplaadi Dream Chaos.

 

https://tmw.ee
https://astri.ee/bjt/

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: