Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Õunaaiakontserdid Pokumaal

03.juuni 2018

Õhtused romantilised Õunaaiakontserdid kutsuvad juba teist aastat ühe Võrumaa põlistalu puude alla (muinas)lugude ja ehedate helide maailma.

Laudakse ja räägitakse elust, armastusest ning koosolemisest.

Kontserdiõhtud muudab hubasemaks jutuvestja Piret Päär, kes alustab Padasoomäel paar tundi enne kontserti ja toob kuulajateni üht-teist nii kohalikust pärimusest kui laiast maailmast.

Sellesuvise kontserdisarja avab ansambel Naised Köögis (
09.06. kell 19.00). Satsiline-pitsiline nelik esitab valdavalt omaloomingut, mille mustrid võetud elust enesest – kord otse, kord vimkaga. Üks on kindel, varasuvisesse õhtusse sobivad need noored naised suurepäraselt. Ansambli koosseisu kuuluvad Kristiina Ehin, Sofia Joons, Katrin Laidre ja Kairi Leivo. Koos esinetakse alates 2013. aastast.


Piknik-kontsertidele on oodatud igas vanuses romantikud, muusika- ja loodusesõbrad. Kontserdipaika Haukal (Pokumaal) võib kohale tulla lõkke äärde piknikku pidama juba mitu tundi enne, samuti on võimalik jääda pärast kontserti telkima.

Piret on olnud Jutukooli eestvedaja ja profesionaalne jutuvestja juba veerand sajandit. Lood, mis teda eluteel saadavad, pärinevad nii siit- kui sealtpoolt piiri. Kui ta oma lugusid vestab, jääd tahes-tahtmata kuulama – need kannavad Su teise aega ja ruumi ja toovad siis teadjamana olevikku tagasi.

Piknik-kontsertidele võib tulla koos oma piknikukorvi ja -tekiga. Lõkke ja lugude kõrvale saab osta kohapealt kerget kehakinnitust. Telkijatele on olemas pesemisvõimalus. Järgmisel päeval saab külastada Pokukoda ning veeta üks imeline päev Lõuna-Eesti imelises looduses.

Kontserdipaigas on külakiik ning vaatetorn.
Alla 7-aastastele on sissepääs tasuta.
Vanusepiirang: puudub

 

ticketer.ee/ounaaiakontserdid

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: