Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Puhkus Eestis tutvustas Peterburi elanikele vaba aja veetmise ja puhkamise võimalusi Eestimaal

05.detsember 2018
Puhkus Eestis POP-UP infostend Peterburis

Puhkus Eestis tutvustas Peterburi elanikele vaba aja veetmise ja puhkamise võimalusi Eestimaal ning meie POP-UP infostend sai üllatavalt palju tähelepanu.



Juba 2018a. kevadest alates otsisime alternatiivi Peterburis toimuvatele rahvusvahelistele turismimessidele Отдых без границ ja Inwetex, mis jäid iga aastaga külastajate arvu poolest kesisemaks ning ei rahuldanud enam turismile suunatud ettevõtete ootusi. Soovisime leida uudsema ja kaasaegsema lahenduse, kuidas jõuda parimal viisil lõpptarbijani.


Pärast läbirääkimisi Peterburi kesklinna luksusliku kaubanduskeskuse Nevsky Center juhtkonnaga saime nõusoleku püstitada POP-UP infostend. Seda keskust külastab päevas ca 27 000 inimest. Kahel päeval (23-24 nov.) kohtasime palju teadlikke skandinaavialiku suunitlusega reisihuvilisi, kellel enamasti oli Schengeni viisa olemas ning kes olid ka varem külastanud nii Eestit kui Soomet. Tutvustasime Eestis pakutavaid majutus-, toitlustus-, ostlemis- ja vaba aja veetmise võimalusi, jagasime infot meie muuseumide ja vaatamisväärsuste kohta.

Pop-Up stend Peterburis

Eestimaad peeti Soomest huvitavamaks sihtkohaks ja eriti kiideti Tallinna vanalinna võlu ja talvel toimuvat jõuluturgu. Eestist huvitatud külastaja oli vanuses 30+ ning tegemist ei olnud hinnatundliku kliendiga, fookuses oli pigem toote/teenuse kvaliteet.

Puhkus Eestis Kirjastuse venekeelsed ajakirjad
Добро пожаловать в Таллинн ja Отдых в Эстонии olid ülimenukad ja trükiste soovijaid oli rohkem, kui olime esimese korra kohta arvestanud. Muljetavaldav hulk inimesi uuris, kuidas on võimalik Eestis veeta aastavahetust, kus majutuda ja kuhu sööma minna. Üllatavalt suure tähelepanu all oli Lõuna-Eesti ja eriti Tartu.

Siirast huvi tunti meie esindajate kireva ja stiilse rõivastuse vastu ning selle kaudu saime tutvustada meie väikest Muhu saart, kust pärinevad kunstnik Sirje Tüüri kavandi põhjal valmistatud toredad põlled ja taskukotid.

Kahe päeva jooksul kogutud emotsioone ei ole võimalik sõnades edasi anda, aga
fotod räägivad enda eest. Kokkuvõtvalt võib öelda, et olime õigel ajal õiges kohas ja Eesti ettevõtete jaoks parima sihtgrupi keskel. Inimesed, kes plaanisid Eestimaad külastada, olid tänulikud, et said kogu vajamineva infomaterjali ühest kohast.

Stendi külastas ka Eesti Vabariigi konsul Peterburis - hr. Carl Eric Laantee Reintamm, kes kiitis meie panust kultuurisildade loomisel kahe riigi vahel.

Siinkohal täname kõiki koostööpartnereid, kes aitasid meil oma materjalidega Eestit tutvustada. Aitäh ka Lux Expressile, kes spetsiaalselt POP-UP esitluse ajaks korraldas kampaania - soodusvocheriga sai soetada bussipileteid 50% soodsamalt nii Tallinnasse, Tartusse, Narva kui ka Jõhvi.

 

Juba 2019 aasta aprillikuu alguses on meie POP-UP infostend taas üleval ja samas asukohas. Oleme seal oodatud! Kes soovivad kevadel esindatud olla, palun võtke meiega aegsasti ühendust.


Anname teada, et koostame taas Eesti sisukamaid reisiajakirju
Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии 2019

Puhkus Eestis 2018

Suvel asendamatud ajakirjad on käepärases formaadis ja liimköites ning ilmuvad vahetult enne suvise turismihooaja algust juunikuus.

Ajakirja lehekülgedel on kajastatud Eesti maakondade tutvustused ning vaatamisväärsused, kaasakiskuvad marsruudid, rohkesti toitlustus- ja majutusasutusi, suviste sündmuste kalender ja palju põnevat lugemist ning kasulikke soovitusi. Praktilise reisiinfo ja nõuannete kõrval on ajakirjas ka meelelahutuslik osa, mis on täidetud artiklite ja intervjuudega.

Ajakiri on peamiselt suunatud Eestis puhkavale või puhkust planeerivale sise- ja välisturistile, reisivale perele ning sõpruskonnale.

Saadaval ajakirjariiulitel üle Eesti, näit. Selveri, Prisma, Konsumi, Rimi, Maksimarketi, Maxima, A&O, R-Kioskites, Olerex ja Circle K tanklates jne. Venekeelseid ajakirju levitame tasuta Venemaal. 



Kui soovite Puhkus Eestis ja Отдых в Эстонии 2019 ajakirjades oma ettevõtet tutvustada, palun võtke meiega ühendust!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: