Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Rõuge Veepidu ja Paadiralli 7. juulil

03.juuli 2012
Foto: www.paadiralli.ee

15. korda ootavad Rõuge noored kõiki kohalikke elanikke ja külalisi osa saama 7. juulil toimuvast Rõuge Veepeost ja Paadirallist. 



Päev algab rannavolle turniiriga Kaussjärve kaldal. Rannavollele registreeritakse vaid 16 võistkonda ning registreerimine on avatud ürituse kodulehel. Registreerumise kinnitus saabub peale osalustasu maksmist.

 

Päeva jooksul ootame lapsi saama osa lastemängudest ning hullama veeatraktsioonidel. Rõuge noored ise korraldavad mitmeid mänge nii rannas kui vees.


Alates eelmisest aastast on kell 12.00 kavas ka paadiralli teatevõistlus, millest saavad osa võtta 6-liikmelised võistkonnad. Teatevõistlus on sobiv just neile, kes soovivad võistelda suurema seltskonnaga ning eelistavad läbida lühemat distantsi.

 

Ootame fantaasiaküllaseid ja leidlikke paate osalema Isemeisterdatud Veesõidukite Konkursil. Auhinnad on pingutuse väärilised, ootame rohket osavõttu! Veesõidukite esitlus toimub kell 14.00


Avaveeujumise etapp Suurjärvel algab kell 15.00.

 

Päeva kulminatsiooniks on kummipaadiralli viiel Rõuge järvel. Kummipaadiralli algab kell 18.00, registreerumine toimub kuni 6. juulini internetis ning 7. juulil, ürituse toimumise päeval, kohapeal. Oluline on, et võistlejatel oleks kasutuses reeglitele vastav paat ning päästevestid.

Päeva lõpetame piduliku autasustamisega kell 20.00.


Õhtune tantsupidu alustab kl 21.00, kus lavale astuvad LIIS LEMSALU ja ansambel MEIE MEES. Pilet eelmüügis PILETILEVIS 30.juunini 8 eurot. Pilet kohapeal 10 eurot, lastele vanuses 8-12 aastat 7 eurot, kuni 7-aastastele tasuta.

 

Registreerumine ja pidevalt uuenev info aadressil www.paadiralli.ee ja Facebookis. Rõuge noored on avatud ka sponsorpakkumistele ürituse korraldamiseks ning auhinnafondi täiendamiseks.

 

Info: Karel Saarna 5560 3989, Hektor Glear Vene 5257 976

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: