Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Disc-Golf - sportlik meelelahutus kõigile

22.august 2011
Disc-Golf

Sind paelub aktiivne eluviis ja soovid midagi uut ja põnevat kogeda? Kui jah, siis oled ootatud Põlva maakonda Metste külla - Siin asub baltimaade ainus täismõõtmetes DISC GOLFI 18-korviline rada. Disc golf on äärmiselt lihtne ja lõbus mäng, mille proovimine ei eelda suuri teadmisi golfist ega väga head füüsilist ettevalmistust.



Disc-golf on lõbus spordiala igas vanuses meestele ja naistele. Iseenesest on mäng golfile väga sarnane - tavapäraste maas olevate aukude asemel on Disc-Golfi rada tähistatud spetsiaalsete metallist korvidega, kuhu lennutatakse spetsiaalseid kettaid.

Korvid on parki paigutatud nõnda, et ketaste lennutamine pakuks ka vaimset pinget - nii tuleb lennutajal hoolega vahemaad mõõta, lennutada disce üle põõsaste, veekogude jne. Just nii, nagu tavalise golfigi puhul.

Metste külas asuvas Mäeotsa Disc Golf pargis käivad meelt lahutamas ja kerget füüsilist koormust saamas väga paljud selle kandi ettevõtjad. Siin peetakse aastas kolm tähtsat rahvusvahelist võistlust.

 

Disc golf on mujal maailmas väga populaarne spordiala - Ameerikast pärit mängu mängimiseks on täna Soomes üle saja heatasemelise mänguplatsi.

 

Lisaks Disc golfile on võimalik Mäeotsa Disc golf pargis mängida ka metsagolfi. Mängimiseks tuleb eelnevalt kokku leppida kas telefoni või e- maili teel.

 

Rohkem infot telefonil: +3585 0355 0590

einar.sauk@suomi24.fi

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: