Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Registreerimine Silverspoon 2018 gastronoomiakonkursile on lõppenud

07.mai 2018

Silverspooni gastronoomiakonkurss lõpetas 30. aprillil avalduste vastuvõtmise konkursil osalemiseks ning alustab toitlustusasutuste hindamisperioodiga mai keskel.  Konkursile registreerus  üle 150ne osaleja, mis on tänaseks rekordarv, võrreldes varasemate hooaegadega. Silverspooni kohtunikud külastavad toitlustusasutusi poole aasta vältel kuni sügiseni, et hinnata ka hooajalisust.



Gastronoomiakonkursi Silverspoon hindamine toimub 2018 hooajal 9’s erinevas põhikategoorias: fine dining, casual dining, Eesti köök, rahvusvaheline köök, Aasia köök, kohvik, pererestoran, gastropubi ja tänavatoit. Samuti jagatakse tunnustust 4’jas lisakategoorias: parim teenindus; parim kokk; parim taimetoidu pakkuja ning uusima kategooria auhind antakse välja nime all Silverspoon Meedia Auhind.

 

Silverspoon konkursi kohtunikeks on erinevate eluvaldkondade ja maitseeelistustega inimesed ehk läbilõige Eesti ühiskonnast. Hindajate hulgas on nii foodies’i, toidunautlejaid, aga ka lihtsalt sagedasi restoranikülastajaid. Nemad kokku hindavad just seda, mis on inimestel väljas söömisel oluline.

 

Kogu konkursi hindamisprotsess on anonüümne. “Hindajad täidavad põhjalikud online keskonnas olevad ankeedid, mille nad edastavad otse sõltumatule audiitorfirmale PwC. PwC loeb omakorda punktid kokku ja edastab need vahetult enne auhinnagaalat korraldajatele,” selgitas Kristel Pentus.

 

Silverspooni konkursi võitjad kuulutakse välja 2018. aasta novembrikuu pidulikul auhinnagaalal. Kõik konkursil osalenud toitlustusasutused saavad aasta lõpuks ka põhjalikud tagasiside ankeedid, mis omakorda loob kõigile osalejatele võimalusi arenguteks või parendusteks, vastavalt tagasisidele.

 

Silverspooni konkurssi korraldavasse meeskonda kuuluvad Kristel Pentus, Joakim Helenius, Mahesh Ramnani ja Anders Peets.

 

 

 

silverspoon.ee 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: