Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Roosta Puhkeküla nutikas võimalus, kuidas raha kokku hoida

07.veebruar 2018
Roosta Puhkeküla

Kuidas teha majutus nii kliendile kui ka omanikule kasulikuks? Roosta Puhkeküla pakub selleks leidlikku võimalust – kui ise koristad ja kaasas on enda voodipesu, saad ööbida tavahinnast peaaegu poole odavamalt.



Roosta Puhkekülas tuleb madalhooajal ehk septembrist aprillini maksta ühe magamistoaga puhkemaja (2 inimest + võimalusega lisada 2 kohta) eest 91 eurot. Kõrghooajal on sama maja hind 140 eurot.
 

Nüüd pakub Roosta aga “ränduripaketti” neile, kes on nõus ise pisut vaeva nägema.

Kui võtad kaasa enda voodipesu (või oled valmis magama ilma selleta) ning lahkudes koristad ise maja ära, saavad kaks inimest ööbida puhkemajas vaid 49 euro eest.
 

Roosta asub Läänemaal mere ääres looduskaunis paigas ja uus pakett võiks olla sobiv näiteks matkahuvilisele.

Kui soovid lisamugavusi, siis need on lisatasu eest võimalik juurde tellida. Hommikusöök kahele maksab 13 eurot, voodipesu kahele 14 eurot. Ja kui ise koristada ei taha, siis see maksab 14 eurot. Isegi kui võtta juurde neist üks, jääb hind mõistlikuks ja ei ületa 63 eurot.
 

Roosta Puhkekülas saab nii vaikselt omaette olla kui ka vajadusel meelt lahutada või sportida. Peamajas on konverentsi pidamise ja nn välikontori ruumid, bowling, saunakompleks jm. Metsa all on seikluspark.

 

roosta.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: