Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

EV100 nutimäng - Avasta põnevaid Eestimaa paikasid

07.veebruar 2018
EV100 nutimäng

Tegemist on reisimänguga, mille eesmärk on (taas)avastada põnevaid kohti Eestimaal ning saada üht-teist huvitavat teada nii nende kohtade endi kui Eesti ajaloo, looduse, inimeste jm kohta üldiselt.
 

Mängus on üle-Eesti ca 1000 punkti ja kokku 2x500 küsimust. Kõik need on seotud Eestiga. Mängus on nii teksti-, pildi- ja isegi heliküsimusi. Vastused on üldjuhul leitavad internetist.

Mäng kestab kuni suve lõpuni, nii et aega kodumaa avastamisega on piisavalt. Ja muidugi, see on tasuta. See on pisike kingitus EV100 sünnipäevaks

 

Mängus osalemiseks, pead alla laadima NaviCup nimelise mobiilirakenduse. Sisene EV100 mängu, trüki oma või tiimi nimi ja mailiaadress ning vajuta Register.

Avaneval kaardil näedki kõiki punkte. Kui jõuad mingile punktile piisavalt lähedale, avaneb äpi ekraanil infotahvel, mis räägib sulle pisut selle koha kohta ja lõpus on ka küsimus, millele pead ise vastuse leidma. Küsimus ei ole üldjuhul selle kohaga seotud. Ära muretse kui vastad valesti, sul on võimalus veel proovida.


 

Mäng on mõeldud toredaks ajaviiteks, kuid keda innustab võistlusmoment, siis nende jaoks on olemas ka reaalajas tulemuste tabel. Iga kuu lõpus teeme vahefiniši ja kingime iga alavõistluse võitjale väikse meene. Alavõistlused on jaotatud Loodus, Matkarajad, Monumendid, Ajaloolised ehitised ja Tuletornid.

Lisavõistlus käib ka lahedamate piltide kategoorias, aga selle juhendi leiad juba punktides kui mängima hakkad.

Ametlik kodulehekülg ja kõik uudised leiad https://www.facebook.com/nutimang

Suuremad auhinnad ja autasustamise info tuleb siis, kui meid on siin vähemalt sama palju kui on punkte.

Niisiis, võtke oma nutikad välja ja pange NaviCup'i äpp peale. Näritud õunalised, andke andeks, te peate veel pisut kannatama 

 

https://navicup.com/events/#/ev100-nutimang#/ev100

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: