Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Teras Beach - 26 kraadi sooja, valge liiv, avar lounge ja saunad

07.veebruar 2018
Teras Beach Tallinn

Tallinnas saab talvel plätudes rannaliivas paterdada ja 26-kraadises soojas võrkpalli või tennist mängida. Või külma jooki nautides teiste mängu jälgida.



Teras Beach Tallinn on Haaberstis Lõuka 6, Saku Suurhallist pisut Tabasalu poole jääv hall, mille põrandat katab liiv ja mille külastajad saavad talvisel ajal vahetada üleriided ja saapad suverõivaste vastu.
 

Teras Beachis on kolm liivaväljakut rannavolle jaoks. Kõrgekvaliteediline valge liiv ja sõbralik töötajaskond muudavad Teie siinviibimise meeldejäävaks elamuseks.

Pakume ka treeninguid Eesti parimate rannavõrkpalluritega. Peale mõnusat higistamist saate nautida meie saunasid ja tulla sõpradega lounge alale.

Peale rannavolle saab Teras Beachil harrastada rannatennist, käia treeningutel ja osaleda võistlustel.
 

Kui on võistlused, saab neid jälgida platsi kõrvalt, baarist või lounge‘ist. Baari ja lounge‘i ala on 500-ruutmeetrine, kogu Teras Beach võtab enda alla 1629-ruutmeetrise ala. Hallis on helisüsteem ja telerid.
 

Peale selle on Teras Beachis kaks sauna kokku 16 istekohaga. Saunadest avaneb vaade rannaväljakutele. Saunades on lukkudega kapid, riietevahetuskabiinid ja tualetid.

https://terasbeach.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: