Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – Mida vana-aasta õhtul teha?

29.detsember 2017

Kas sa ikka veel ei tea, mida selle aasta viimasel õhtul teha? Aga miks mitte minna üheskoos Tallinnas Vabaduse väljakule, kus pühapäeval, 31. detsembril toimub eriprogramm "Sajaga juubeliaastasse"



Juubeliaasta saabub suurejoonelise kontserdiga, kus esinevad Anne Veski, Ivo Linna ja paljud teised muusikud.

 

Õhtuses programmis on meeleolukas kontsert, presidendi aastalõpukõne ja ilutulestik. Üritus on tasuta ja sellest teeb ülekande ka Eesti Rahvusringhääling, tuues pidustused kodudesse üle Eesti. Seega, kui sa ise kohal olla ei saa, siis teleri vahendusel saad sellest siiski osa! Toimuvat vahendavad televaatajani ERRi saatejuhid Margus Saar ja Nikolai Bentsler.

 

Vaata veel: www.ev100.ee/et/ev100-aastavahetuse-suursundmus-sajaga-juubeliaastasse

 

 

Veel mõtteid, mida vana-aasta õhtul teha!

 

  • Mõtleme möödunu üle ja oleme lähedastega koos

Vana-aastaõhtu on hea aeg selleks, et veeta seda kõige tähtsamatega ning meenutada möödunud aastast toredaid hetki. Eriti vahva on vaadata näiteks fotosid, videoid või mängida koos mõnda lõbusat seltskonnamängu.

  • Saunas värskeks!

Tore traditsioon käia vana-aastaõhtul ka saunas. Mitte aga lihtsalt selle pärast, et külmal ajal kontidesse sooja saada, vaid et puhastada nii oma vaim kui kere. Laval viheldes vabastame end tarbetust energiast ning paneme ka vere uue värskusega voolama. Sama ootame ka ju uuelt aastalt!

  • Teeme pisut lärmi!

Aastavahetus käib tavaliselt alati suure lärmiga, ka läbi ajaloo ja maailma eri paigus! Iidses Tais näiteks tulistati relvadest, et sellega deemoneid eemale peletada. Hiinas suunasid ilutulestikuraketid tumedaid jõude. Varastes Ameerika kolooniates kõlasid õhus püstolipaugud. Tänapäeval helistavad itaallased kellasid, šveitslased löövad trummi ja ameeriklased kasutavad vana aastaga hüvasti jätmiseks sireene. Ja eks meilgi pole sel hetkel kombeks tasa olla!

  • Sööme head toitu!

Aastavahetusel söö just sulle maitsvat ja head kvaliteetset toitu. Proovid ehk ka midagi uut, mida enne söönud ei ole?
 

 

Ilusat vana-aasta lõppu sulle ja head uut aastat!
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: