Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Jõulukontserdid

21.detsember 2017

Igal aastalõpul tuuritavad meile armsad lauljad Eestimaal ja pakuvad muusikaelamusi. Toome teieni valiku pühadekontserte, mis toimuvad selle aasta lõpus. Seekord üllatavad teid nii mõnedki uued esinejad, kes on alles hiljuti leidnud tee Eesti rahva südamesse.



Ott Leplandi ja Inese jõulukontserdid

Esitusele tulevad kaunimad palad mõlema artisti repertuaarist: "Kuula" ja "Torm", "Kus kulgeb kuu" ning "Süte peal sulanud jää" ja ka paljud teised pühademeeleollu sobivad imeilusad lood.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

C-Jam ja Tartu laulupoiss Mikk Kaasik "Taevatrepp"

Taas on kätte jõudnud jõulukuu ning C-Jam läheb koos noore talendi Mikk Kaasikuga kõiki eestimaalasi hea muusikaga kostitama.

Mikk Kaasik on 14-aastane poiss Tartust, kes laulmisega alustas 6-aastaseltja on võite koju toonud pea kõigilt üleriigilistelt ja rahvusvahelistelt lauluvõistlustelt.

Kavas on igihaljaid jõuluviise ning ka pikemaid instrumentaalseid vorme nii tšellistide kui Miku esituses.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Elina Borni ja Stig Rästa jõulukontserdid

Esimest korda jõulutuuril! Esitamisele tuleb nii jõulumuusikat kui omaloomingut.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Ivo Linna ja Birgiti kontsertsari "Kingitus"

Esmakordselt astuvad publiku ette ühise kontserdisarjaga kaks Eesti armastatuimat lauljat, Ivo Linna ja Birgit. Südamlikel kontsertidel esitatakse pärleid nii jõulumuusika klassikast kui mõlema artisti enda uuemaid ja vanemaid lugusid. Lauljaid saadavad nende head sõbrad Antti Kammiste klaveril, Peter Põder kitarril ning Ramuel Tafenau löökpillidel.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Lenna ja Juss Haasma jõulukontserdid

Tänavu detsembris on Lenna ja Juss oma seniseid kogemusi kaasa võttes jõud ühendanud ning kaasanud järeltuleva põlvegi. Jussi 7-aastane tütar Miia valmistub tuuriks suure õhinaga ning Lenna 4-aastane tütar Amigi on lubanud ühel-kahel kontserdil koos emaga laulda.

Lisaks teevad tuuril kaasa muusikud Jaan Varts ja Madis Muul ning kuna erinevatel instrumentidel musitseerivad ka solistid, saab kokku väga eriline kõlapilt.

Kas teadsite varem, et Lenna mängib viiulit või Juss torupilli?

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Dave Benton ja Sissi "Valged jõulud koos"

Sel jõuluajal soojendab taas eestlaste südameid Dave Benton koos oma tütre Sissiga. Isa ja tütar annavad neli kaunist jõulukontserti, lauldes üheskoos tuntuid ja vähemtuntuid jõululaule.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Jõulukontsert "Jõulurõõm". Jassi Zahharov ja Novella Hansoni laulupoisid

Väike hiiglane Oliver Kõvask üllatab taas kuulajaid! Jäägitult kõigi eestlaste südamed võitnud viieaastane Oliver võtab selle aasta jõuluajal ette ühe erakordse retke koos ooperilaulja Jassi Zahharoviga, et tuua jõulurahu- ning rõõmu iga kuulaja hinge.

Oliveriga koos astuvad lavale veel neli andekat Tõrva Muusikakooli noormeest: Edvard Paul, Riivo Pippar, Markus Danikas ning Egnar Hernita.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Tanja, Nele-Liis Vaiksoo, Marta Laan "Kiiksuga jõulud"

 

See pole mingi tavaline jõulutuur. See tuur on kiiksuga. Kiiksu peab ise nägema, seda pole võimalik seletada. Tule kontserdile ja võid kindel olla - sinu meel saab rõõmsalt lahutatud, naerulihased treenitud ja ka ilumeel saab paitatud.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Koit Toome ja Valter Soosalu jõulukontserdid

Esimest korda astuvad koos lavalaudadele kaks "Su nägu kõlab tuttavalt" telesaate võitjat: Koit Toome ja Valter Soosalu. Lauljad esinevad koos Eesti parimatest muusikutest koosneva Joel Remmeli bändiga.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Kontserttuur "Taaskohtumine jõuluootuses". Rolf Roosalu ja Saara Kadak

Möödunud aastal üliedukaks osutunud kontsert tuleb taas teie ette. Pisut uuendatud kavaga ja enamjaolt kontserdipaikades, mis eelmisel aastal külastamata jäid. Erikülalisena laval Saara Kadak.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Curly Stringi ja Estonian Voicesi jõulukontserdid "Mul on hea"

Kaks ansamblit ning kümme muusikut on spetsiaalselt selle kontsertsarja jaoks valmistanud koos ka ühise loo: CURLY VOICES "Mul on hea", mida saab loomulikult ka kontsertidel kuulata. Veel tulevad esitusele mõlema ansambli suurimad hitid ning muidugi sekka parimad talve- ja jõululood.

Tegemist on kahe ansambli ainulaadse ühise kavaga, mis on ette valmistatud ainult nendeks seitsmeks kontserdiks.

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

 

Riho Sibul ja Jaan Sööt "Aastavahetuse kontserdid"

Kontsertidel tulevad esitusele laulud mõlema mehe repertuaarist, armastusest taliteeni. Kõlavad nii uuemad lood kui ka aegumatuks lauldud palad

 

Piletid saadaval Piletilevis

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: