Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Täna algab PÖFF!

17.november 2017

Pimedatesse öödesse kinovalgust toov PÖFF naaseb taas 17. novembril, kell 19.00, mil toimub Nordea Kontserdimajas PÖFFi pidulik avatseremoonia black carpeti ja avafilmiga. Avatseremoonia käigus antakse üle Pimedate Ööde Filmifestivali elutöö auhind ning Bruno O'Ya nimeline preemia noorele Eesti näitlejale. 



Pidulikku õhtut juhib Hendrik Toompere Jn. Lavalise show'ga naasevad EMTA Lavakunstikooli 28. Lennu tudengid koos lavastaja Ingmar Jõelaga samalt kursuselt, kelle eelmise aasta etenduse mõju veel tänini publiku hinges hõõgumas. Festivali tänavuse fookusmaa raames esineb ka tunnustatud flaami muusikaline kollektiiv Revue Blanche.

 

Lavastuse muusikaline kujundus Sander Mölder, visuaalid Alyona Movko.

 

NB! Avatseremooniale ja avafilmile oodatakse kõiki pidulikus riietuses, dress code: black tie. Et pidulik ajahetk ning melu kaunilt jäädvustatud saaks, palume publikul Nordea Kontserdimajja tulla hiljemalt 18.45ks, sest enne tseremoonia algust toimub black carpetil pildistamine!

 

Tseremooniale järgneb festivali avafilm, milleks on režissöör Michaël R. Roskami efektne love noir „Võidusõitja ja võllaroog”. Belgia ja Prantsusmaa koostöös valminud linateos leiab aset Brüsseli allmaailmas, kus kätkeva ohu purjeis avaneb traagiline armulugu. Filmi mängivad elust suuremaks juba Hollywoodis kanda kinnitanud Matthias Schoenaerts ja Adèle Exarchopoulos. Film on lummanud nii Veneetsia, Toronto kui ka Londoni filmifestivali publikuid ning on ühtlasi Belgia esitus mitteingliskeelse filmi Oscarile.

 

Rofkem infot fimide kohta poff.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: