Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Tulevikumuusika festival Juu Jääb 4.-8. juulil Muhus

29.juuni 2012

Festivali "Juu Jääb" 16. tulemine



Festival Juu Jääb on juba 16. korda maalilisetel  Muhu, Saaremaa ja Abruka saartel toimuv oodatuim suvesündmus. Eestis on ainult loetud arv muusikaüritusi, mis võivad niisuguste traditsioonide üle uhked olla. Eriliseks teeb Juu Jääbi see, et festival toimub loodusjõudude meelevallas - olgu selleks siis paduvihmas mudaseks muutuv rohukamar, romantilist südant kosutav tähistaevas või juulikuine päikeseleitsak. Ikka ja alati tulevad inimesed kokku tähistama muusika sündi, mis niisugusel kujul saab mõjuda ainult selle vana Nautse Mihkli talu õuel, nende iidsete puude, kiviaedade ja rookatuste loodud sünergias.





Läbi aastate on Juu Jääb pakkunud oma publikule midagi uut ja põnevat, rikastades inimeste kuuldesensoreid ka juba kõrgelt tunnustatud muusikalise assortiiga. Festival Juu Jääb on oma publiku nägu – nooruslik kuid elutark, seiklusjanuline kuid rahu armastav. Juu Jääb pakub võimalust muusika saatel õõtsuda, tunda rõõmu muusikast ja loodusest, veeta aega uute ja vanade sõpradega, kaasa laulda ja tantsida – nautida olemist siin ja praegu, unustades eilne ja homne päev.





Nautse Mihkli talu õues on nende aastate jooksul kõlanud väga palju maailmamuusikat – siin on vihmasajus rahva pilgud lavale naelutanud mustlaslauljatar Norig ning inglihäälne Eivor, ukulele saatel tõelist Havai lainetust pakkunud Bird, vastukaaluks tuline Simone Moreno.

See ongi Juu Jääbi võlu, et kokku satub niivõrd palju eriilmelisi ja põnevaid artiste ning isiksusi, kellel kõigil on oma lugu jutustada. Jazzanova, Koop, Jazzie B, Choc Quib Town, Lindberg-Hemmer Foundation, Kain & Electric Barbarians, Bossa Electrica, Rinneradio, Napoleon Maddox, Pascal von Wroblewsky, Bobo Stenson, Raimonds Pauls, Sergei Manukjan on vaid mõned nimed, kes festivali on oma esinemisega austanud. Ka see aasta saab esinejatevaliku poolest rikkalik olema.



 

2012. aasta Juu Jääbil saab taaskord näha suurepäraseid etteasteid ja maailma parimat publikut, sobivat ilma – olgu äike või päike, ülevaid emotsioone ja kastemärgasid hommikuid.

 

Täpsem Info: http://www.nordicsounds.ee/festivali-juu-jaab-16-tulemine

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: