Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee – mõnusad sündmused sumeda augusti viimasel nädalavahetusel!

25.august 2017
Muinastulede öö

Ja suve viimane nädalavahetus saabubki õige pea. Kuhu sellel puhul minna ja mida teha? Siin sulle mõned mõnusad ideed:



Muinastulede öö 2017

Augusti viimase laupäeva õhtul (26. august) kutsutakse kõiki Eesti inimesi mere äärde, et süüdata rannas lõke ja samas näha teisi lõkkeid vastamas, et moodustada randades tuledest kett, mis ühendaks meid naabritega ümber Läänemere.
Koos tuhandete lõkete ja kümnete tuhandete lõkkelistega ühistunde tekitamisele aitab kaasa veebileht www.muinastuled.ee (www.ancientlights.eu), kus on võimalik teistele oma lõkkest teada anda ja kaardilt ka teisi näha.

 

 

Tänavatoidu festival "Pärnu maitsete uulits"
Augustikuu viimasel nädalavahetusel (26.08 – 27.08) leiab suvepealinna Pärnu ühel kõige aktiivsemal tänaval aset tõeline retk maitsete paradiisi.
Supeluse tänavale sõidavad kokku lähemalt ja kaugemalt suuremad ja väiksemad toidutreilerid, kust pakutakse head ning paremat söögipoolist. Märksõnadeks on värske, moodne, põnev ja muidugi ülimalt maitsev tänavatoit, mis on valmistatud hooajalisest, tervislikust ja soovitavalt kohalikust toorainest.

Vt veel: Facebook

 

 

Aparaaditehase festival
Teist korda toimuv Aparaaditehase festival Tartus pakub nelja päeva jooksul (24.08 – 26.08) rikkalikku kultuuriprogrammi, mis ühendab endas majaliste poolt pakutava, öökino, täika, toitlustuse, tänavaspordi ja muusika.
Üritused toimuvad nii majas sees, hoovil kui ka väljuvad sel korral tehase piiridest, pannes Kastani-Vaksali linnaosa tänavad, hoovid ja nurgatagused festivalirütmis võnkuma.

Vaata veel: www.aparaaditehas.ee

 

 

Telliskivi kirbufestival 2017
Eesti suurimal taaskasutusele pühendatud festivalil (Telliskivi Loomelinnakus 26. augustil) avatakse üle 400 müügikoha, kus kaubeldakse taaskasutuskauba, disaini ja käsitöö, vanavara ning hea toiduga.
Kirbuturgude hooaja kulminatsiooniks oleval üritusel on mitmekesine lavaprogramm mõnusate Eesti artistidega ning lastealad ja meelelahutus kogu perele.

Vaata veel: www.telliskivi.eu

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: