Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Ideed nädalavahetuseks – vahvad perepäevad: Vanamõisa käsitöölaat ja taasiseseisvumise tähistamine Teletorni õuel

17.august 2017
Tanel Padar & The Sun

Tegevustest saabuval nädalavahetusel puudust ei ole. Vaatame lähemalt paari sündmust, kuhu saab minna ja mida teha! 



Traditsiooniline peresündmus Vanamõisa käsitöölaat tähistab sellel aastal oma 15. juubelit ja toimub 19. augustil Vanamõisa vabaõhukeskuses, Saue vallas. Laat toob igal aastal kohale ligi 500 kauplejat ja rohkem kui 12 000 külastajat kogu Eestist.  Laada päevaprogramm pakub igaühele põnevaid tegevusi – külastada saab käsitöölaata, Eesti Toidu Telki, Tänavatoidu Tänavat, BBQ Festivali, Sibulatänavat; väljas on Saue valla kogukonnatelk, ohustus- ja päästeala, Kalevi lastelava ja Kalevi meisterdamise telk, kõike seda saadab meeleolukas kultuuriprogramm. Lisaks avab Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda  piimatelgi „Piim päeva pärl“.

Õhtused peaesinejad on Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu.

 

Vanamõisa vabaõhukeskus asub Tallinnast 10 minuti sõiduaja kaugusel!

 

Vaata veel: www.käsitöölaat.ee
www.facebook.com/VanamoisaLaat/

 

 

Sel pühapäeval, 20. augustil, Eesti iseseisvuse taastamise aastapäeval toimub Teletorni õuel PEREPÄEV. Teame ju, et teletorn ei ole pelgalt telemast ning turismiobjekt, vaid sellel on eestlaste jaoks sügavam tähendus – Tallinna Teletorn on Eesti taasiseseisvumise sümbol. Just siin toimus 1991. aasta augustis rida olulisi sündmusi.

 

Tallinna Teletorn, Pirita Linnaosa Valitsus ja Kaitseliit tähistavad Eesti iseseisvuse taastamist 20. augustil meeleoluka perepäevaga. Päevajuht on Madis Milling, tegevused õuealal on tasuta ning kestavad orienteeruvalt õhtul kella kuueni. Trepikõnnile tornis pääseb tavalise külastuspiletiga.

 

Veel enne päeva ametlikku lõppu annab kontserdi Tanel Padar & The Sun. Eriliseks muudab kontserdi asjaolu, et sellise koosseisuga bänd annab tõenäoliselt viimase kontserdi Tallinnas. 

 

Vaata perepäeva tegevusi ja ajakava siit.
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: