Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – tänavafestival „Augustiunetus“ Pärnus

11.august 2017

Augustikuu kulgeb suure hooga ja pimedus hakkab taas meile tasapisi oma võimu näitama. Miks mitte teha olemine pisut unetumaks ja nautida sel nädalavahetusel Pärnu tänavafestivali „Augustiunetus“?



Suvelõpusume Pärnu kutsub 12. augustil 2017 kõiki oma püsi- ja suveelanikke koos külastajatega võtma viimast soojast augustiööst, tähistaevast ja mõnusast seltskonnast.

 

Vaid ühel ööl sel aastal on võimalik linna südamest kuni rannani nautida melu, kunsti ja kultuuri. Õhtune ja öine elamus tänava-, pargi- ja koduaiamiljöös pakub vaheldust supelrannale ja ööklubile. Elu nautimine ja mõnusalt kulgev ajaviitmine on kuurordile iseloomulik. Pärnu kesklinnas ning rannapiirkonnas saab kogeda erinevaid elamusi teatri-, raamatu-, muusika-, tantsu-, moe- ja toidukunsti vallast.
Seekord kutsutakse teid avastama Pärnu jaoks olulist ja väärika ajalooga KUNINGA TÄNAVAT, mis jääb üheks õhtuks jalakäijate päralt. Unetus haarab enda alla loomulikult ka kogu ülejäänud Pärnu vanalinna. Kunsti, tantsu, teatrit ja muusikat jagub Rüütli, Hospidali, Pühavaimu, Hommiku jt tänavatele ning Koidula, Brackmanni, Jakobsoni parkidesse ja Lasteparki.

 

Vihje – soovitame tänavu välja otsida oma kabedamad tantsukingad ja -tossud, sest võimalusi nende põhjalikuks kulutamiseks jagub ohtralt. Teie valida on, kas selleks sobib kirglik tango, sõbralik swing, rõõmus rahvatants, tantsukõnd (!) või rajum reiv. Või kolmetunnine tantsumaraton!

 

Niisiis, kohtumiseni Pärnu vanalinnas 12. augustil!

 

Vaata veel: www.augustiunetus.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: