Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – naudi augustikuu suviseid festivale

03.august 2017
Leigo järvemuusika

Suve viimane kuu ongi märkamatult kätte jõudnud, kuid veel on piisavalt võimalusi külastada suviseid üritusi ja nautida mõnusat muusikat ning melu. Vaatame lähemalt, milliseid suuremaid festivale on võimalik saabuval nädalavahetusel külastada.



Intsikurmu festival 2017
Intsikurmu festivalil kohtuvad müstilises metsapargis parim kaasaegne Eesti muusika ja lootustandvad välismaised artistid absoluutselt parima festivalipublikuga.
Eesti muusikasuve oluline tähtsündmus toimub Põlvas 4.–5. augustini.
Sel aastal pakub festival muusikat kolmel laval. Kohvikutele ja baaridele on lisaks temaatilised alad, nagu lesila, lasteala, spordiala, erinevad telkimisalad, metsagalerii, kunstiinstallatsioonid. Saab minna metsakinno ja metsamatkale.
Vaata veel: www.kurmu.com

 

Festival "Augustibluus" Haapsalus
Haapsalus toimub aga juba 24. korda festival "Augustibluus" (4.–5. augustini), mis muudab Haapsalu linna hea muusika sõbra jaoks justkui paradiisiks.
Esinejaterivi kroonivad bluusimaailma absoluutsesse tippu kuuluvad Eric Gales ja Duke Robillard USA-st, esindatud on Euroopa bluusiparemik ning kodumaised eriprojektid ja ansamblid eesotsas Tanel Padar Blues Bandiga.
Kokku toimub festivali kaheksal laval 30 kontserti.
Vaata lähemalt: www.augustibluus.ee

 

Leigo järvemuusika festival 2017
Leigo Järvemuusika on 1998. aastal alguse saanud unikaalne üritus, mis kombineerib klassikalise muusika suurejoonelise valgus- ja tuleetendusega maalilisel järvemaastikul Lõuna-Eestis. Muusika, looduse ja valguse harmoonias toimuv vaatemäng on alates 2015. aastast pühendatud ainult klassikalisele muusikale. 
Festival toimub 4.–5. augustini Leigo talus (Palupera vald, Lutike küla, Valgamaa).
"Sel aastal on tegu väga mitme juubeli ühise tähistamisega – Leigo 20, Neeme Järvi 80 ja Eesti Riiklik Sümfooniaorkester 90. Ka Eesti Vabariigi juubeli algus kajastub selle aasta kavas," on öelnud Leigo Järvemuusika selleaastase programmi üks koostajatest, Marius Järvi.
Vaata lähemat infot: leigo.ee/festival

 

 

Meeleolukat nädalavahetust!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: