Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – suur festival väikeses kalurikülas – „Meie küla pidu“

05.juuli 2017

Eestlased on mererahvas ja seetõttu meeldib meile suvel nautida merd, kala, maitsvat toitu ning kõike muud, mida pakub ühe väikse armsa Lindi rannaküla festival „Meie küla pidu“. Festival toimub 8. juulil 2017, keskpäevast keskööni.



Juba kolmandat suve avab väike rannaküla Lindi Pärnumaal Audru vallas oma väravad ja kutsub kõiki maa- ja merelembeseid häid inimesi nautima suve ja merd, kala, käsitööd, toidukraami, muusikat ja meelelahutust – ikka ainult head, Eestimaist, ise ja armastusega tehtut.

 

Külalava ja sadamasaarelava rõõmustavad terve päeva kestva programmiga, esinejad on ikka maa ja merega seotud: Kukerpillid, Kõrsikud, Matvere ja Raun, Naised köögis, Lõõtsavägilased, Konterbant ja paljud teised.

 

Laatadel pakutakse ainult kodumaist ja ise tehtud/püütud/kasvatatud kraami. Lasteõu ahvatleb mudilasi rannalapse mängudega; võrgukuurikino näitab merefilme ja Õlletee pakub kodumaiseid käsitööõllesid. Kala-, küla- ja kodukohvikud meelitavad värske ja kodumaise toiduga ning meelelahutust leiab meresõidul lappaja, kakuami või purjekas Lisettega.

 

Lisaks on palju muud, mida üks suvine kaluriküla, selle lahke rahvas ning nende sõbrad pakuvad. Juba kolmandat aastat järjest, ikka keset suurt suve ja keskpäevast keskööni.

 

Kolme aastaga on väikese kaluriküla kogukonna tehtav festival leidnud ohtralt sõpru – külastajaid on 4000 ringi, laadamüüjad sõidavad kohale üle kogu Eestimaa – neidki saab kokku sadakond, oleme saanud Pärnumaa kultuuripreemia ja olnud Merekultuuriaasta programmis.

 

Vaata veel:
www.meiekulapidu.ee
Festivali FB-leht

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: