Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – stiilipeo fännide suve tipphetk: Retrobest Festival 2017

19.juuni 2017

See tuleb taas — retromuusika ja ajastufestival "Retrobest"!
2016. aastal esimest korda Pühajärve ääres toimunud suve suurimast ajastufestivalist ja stiilipeost on saanud traditsioon. Retrobest on mõeldud kõigile, kes armastavad eelmiste kümnendite muusikat ja meeleolu. Retrobest Festival 2017 teemapealkirjaks on “Tere, kosmos!”, mis tähendab ulmeliselt häid artiste, kosmilisi comeback’e ja Eesti suurimat stiilipidu.



Kõige esimest "Retrobesti" külastas kahe päeva jooksul üle 20 000 ajastufänni — see number teeb üritusest suurima retrofestivali Baltikumis. 2017. aastal toimub "Retrobest" kolmel päeval — 29. juunist kuni 1. juulini — ning oodata on veel rohkem ajarändureid.

 

Korraldaja Tanel Sammu sõnul ei ole selle festivali eesmärk linnastumine, vaid vastupidiselt looduslähedus ja sealse ilu hoidmine ning eksponeerimine. Festivaliala produktsioonis toimuvad uuendused. "Lisaks pealavale paneme rõhku rannaalal ja vaateratta mäel toimuvale programmile ning tegevustele. Laiendame festivalielamuse üle kogu imeilusa Pühajärve pargi," lubas Samm.

 

Festivali avab suurejoonelise estraadikontserdiga artist, kes ühena vähestest pääses nõukogude ajal raudse eesriide taha ja tekitas meis tunde tõelisest vabadusest – Toto Cutugno. Pühajärvel saab näha artisti, keda Elton John on iseloomustanud kui ajastu parimat laulukirjutajat, “The Riddle'i” ja “Wouldn't It Be Good” autor ja esitaja Nik Kershaw. Rootsist saabub suure live-kontserdiga publikut hullutama 1990ndate ikoon E-Type. Festivali külastajate tungival soovil on festivali residendina tagasi Thomas Anders Modern Talkingust.

 

Retrobest “Tere, Kosmos” toimub Otepääl looduskauni Pühajärve ääres. See on planeet Eesti parim stiilipidu – seega hakake juba mõtlema riietuse ja aksessuaaride peale; pühkige oma neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse.

 

 

Lisainfo:
www.retrobest.ee
www.facebook.com/retrobest.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: