Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Hotell Tartu – Tartu südalinna majutus nüüd uues kuues!

13.juuni 2017

Hotell Tartu on Teie parim valik, kui hindate sõbralikku teenindust, taskukohast hinda, mugavat hotellituba ja parimat asukohta. Hotell Tartu pakub öömaja Tartu linna südames – otse hotelli vastas on bussijaam, lühikese jalutuskäigu kaugusele jäävad Ahhaa Teaduskeskus, Aura Veekeskus, vanalinn, teatri- ja kontserdimaja Vanemuine ning paljud ostukeskused.



Hinnatud peatuspaik juba üle viiekümne aasta

 

1964. aastal ehitatud hotell Tartu on linna üks vanimaid hotelle, mille interjööris on hoone arhitektuurist lähtudes järgitud nostalgilist ja samas moodsat kuuekümnendate stiili. Tänu suurepärasele asukohale on Hotell Tartu olnud läbi aegade hinnatud peatuspaik nii ärireisijate kui puhkajate seas.
Hotellis on praegu 70 värskelt renoveeritud hotellituba, millele lisandub juurdeehituse raames veel 42, mis tähendab, et kokku saab hotellis olema 112 tuba. Nende hulgas on ka toad allergikutele ja erivajadustega inimestele.
 

Juurdeehitus ja veelgi mugavamad ruumid
 
Aprilli teises pooles valmiski hotelli juurdeehitus koos uhiuute tubade, konverentsiruumide, jõusaali ja saunakeskusega.
Hotellitoad asuvad juurdeehituse kahel korrusel. Toad on ruumikad, valgusküllased ning kaasaegse sisustusega. Erilist tähelepanu on pööratud kliendimugavusele – hoone on ehitatud nii, et toad oleks vaiksed – aknad ja seinad on võimalikult helikindlad. Ühtlasi on kõikidesse tubadesse paigaldatud kaasaegne konditsioneer, mis tagab hea sisekliima ka palavate suveilmadega, tekitades seejuures kõrvale praktiliselt mittekuuldavat heli. Hea uni on garanteeritud!
 

Uus saunakeskus pakub kauneid vaateid Emajõele

 

Uutele tubadele lisaks on hotelli laienduses mõeldud ka lisateenustele. Hotellis on kaks kaasaegset ja hea vaatega konverentsiruumi, kus on võimalik pidada koolitusi, koosolekuid, firmaüritusi ja teisi koosviibimisi.
Samuti avatakse hotelli klientidele jõusaal ja hubane saunakeskus koos kolme ruumika sauna ja kahe mullivanniga. Kuna saunakeskus asub hoone 5. korrusel, siis on võimalik nautida vaateid Emajõele nii Soome saunas, sanaariumis istudes kui ka mullivannis lõõgastudes. Samuti tuleb saunakeskusesse aurusaun.
Saunakeskust on võimalik kasutada hotellis ööbijatel, aga ka tavakliendil. Hotell Tartu uus saunakeskus on ideaalne koht tähtpäevade või firmaürituste korraldamiseks.

 

Tere tulemast Tartu südalinna!

 

www.tartuhotell.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: