Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Cantervilla Loss ja Mängumaa – suveks valmis

13.juuni 2017

Lõuna-Eesti suurim kogu pere mängumaa ja Cantervilla mõisahäärberi luksulikud toad läbisid talve jooksul uuenduskuuri ja tervitavad rõõmsasti kõiki uusi ja vanu külalisi.

Lossi trepikäsipuust leitud salalaegas pakub minevikuradade salapära ja uued atraktsioonid tänapäevast lustimisrõõmu nii väikestele kui suurtele. Ideaalne paik perepuhkuse veetmiseks suvisel Eestimaal.

Uuenduskuuri käigus said värske näo kõik toad koos mööbliga, vahetati tubade uksed  ja kolmanda korruse aknad. Kõige uhkema detailina sai loss tagasi oma väärika, läbi kolme korruse viiva fuajeetrepi. Trepi käsipuusse on lisatud ka salalaegas, mida mõisnik võis kasutada salakirja vahetuseks; näiteks pruudiga.
Stiilne lossimajutus maalilise Pikkjärve kaldal Otepää kuppelmaastikul on elamus nii perepuhkuseks, pulmadeks, sünnipäevadeks kui mis tahes muuks ürituseks, kui vaid külalisel endal romantikat armastav süda ja loodust nautiv ilumeel.

Cantervilla Mängumaa on juurde saanud uusi atraktsioone nii siseruumides kui õues. Täiustatud on laste veeparki ja karussellimaastikku, suurematele ja julgetele on valmis saanud kilkeid ja kõhukõdi pakkuv kurviline liumägi.

Kuna mõisa ajal oli populaarne hobuste võiduajamine, siis on see nüüdsest olemas ka meie mõisakompleksis. Samuti pakub mängupinevust punktijaht ja laste vaieldamatuks lemmikuks on palliralli puutöökojas. Viimasest on neid suisa raske eemale meelitada. Aga seda ei olegi vaja teha, kui varuda mõnuga aega kogu päev, et nautida kõiki atraktsioone nii vees, maa peal kui mõisamajades, mida Cantervilla uuenenud mängumaal pakkuda on.  

 

Cantervilla.ee
 

 

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: