Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Hea musa festival ''Saare Jazz 2012''

28.juuni 2012

Festival Saare Jazz toimub sellel aastal 12. -15. juulini Saaremaal. Festivali südameks on taaskord Pidula Forelli Puhkeküla, mis muutub  sumedatel juulikuu õhtutel mõnusaks kontserdipaigaks, kus on võimalik nautida tõelist elamust pakkuvat jazzmuusikat, maitsta isuäratavat forellipala ning imetleda kaunist Saaremaa loodust.



Festivali kava on väga mitmekülgne ja omanäoline. Kohal on nii tuntud artistid kui ka uuemad tegijad. Peaesinejatena astuvad sedapuhku üles Teele Viira, Margus Vaher ning Laura Põldvere. Kolme päeva jooksul pakub festival energilisi, kaasahaaravaid ja igati meeleolukaid etteasteid.

 

Muusikafestivali Saare Jazz korraldatakse Saaremaal juba kolmandat korda. Festival on igati publikusõbralik ning sobib külastamiseks kogu perele. Saare Jazz on kahe aasta jooksul pakkunud põnevaid elamusi eksootiliste muusikute näol – 2010 festivali kaugemad külalised olid Aafrikast Senegalist, 2011 aastal Brasiiliast.

Sellel aastal saab sündmusel nautida eelkõige kodumaist muusikat armastatud artistelt ning tutvuda värskeid elamusi pakkuvate uuemate talentidega.  Kontserdid toimuvad Kuressaares ning Pidula Forelli Puhkekülas, Kihelkonnas.

 

Piletid: www.piletilevi.ee
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: