Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Miks minna kogu perega Vudilasse lustima?

07.juuni 2017

Eesti suurima kogupere mängumaa Vudila avamisest möödub tänavu juba seitse aastat. Selle aja jooksul on Vudila olnud koht, kus saab veeta mõnusa päeva kogu perega ja seda iga ilmaga. Vudila mängumaal on koos veepark, batuudikeskus, lõbustuspark ning loomapark – kõik lastega peredele huvipakkuv ühes kohas!
„Kui me üheksa aastat tagasi vanasse vutifarmi mängumaad rajama hakkasime, siis oli skeptikuid väga palju. Keegi ei uskunud, et nende vanade laudavaremete vahele on võimalik selline asi teha,“ räägib Vudila rajaja Kajar Lember. Elu aga näitas, et oma ideesse uskumine ja visa töö viivad sihile – praeguseks on Kaiavere järve kaldal tore ja päikeseline mängumaa, mis on perede jaoks kujunenud üheks populaarseimaks sihtkohaks.



Tegevust igale vanusele
On selge, et erinevas vanuses inimestele meelivad erinevad atraktsioonid. „Ilusate ilmadega on tõmbenumbriks meie suur kolmetasandilise liumäega veepark,“ kirjeldab Kajar. Lisaks on põnevad ka kolme erineva raskusastmega rajad ATV sõidukitele ja sky-jump, millega saab end taevale lähemale lennutada. Kes ei taha aga adrenaliini tõsta, saavad teha rahulikumaid tegevusi – olgu selleks siis lihtsalt pikniku pidamine, discgolfi harjutamine või paadisõit kaunil Kaiavere järvel.

 

„Väga positiivne tagasiside on alati tulnud ka meie loomapere külastuse ja hobusõitude kohta, sest lapsed saavad loomadele pai teha ja nendega päriselt tegeleda,“ räägib peremees ja lisab, et rohkelt tegevust leiab ka mängutoas, kus on võimalik teha ise nukuteatrit, mängida koroonat, lauatennist, hullata suures pallimeres või niisama jalga puhata ja ajakirju sirvida. Siseruumidesse on paigutatud ka lasketiir ja mänguautomaadid ning elektriautod. Teatrisõpradele pakutakse igal pühapäeval kaks korda päevas etendusi, kus lööb kaasa ka Vudila maskott Vuta. Päris kindlasti on Vudila mängumaa, kus on tegevusi iga ilmaga ja saab nautida mõnusat puhkust ka vihmasel ajal.

 

„Olen alati öelnud, et Vudila mängumaa ei saa kunagi valmis ning igal aastal on vaja külastajatele pakkuda midagi uut,“ rõõmustab Kajar ja räägib, et sel aastal ootab külastajaid täiendatud fitnessi rada basseini ääres, täiskasvanute motorajal on täiesti uued ATV-d ning lapsi peaks rõõmustama mitu päris uut ja suurt batuuti.

 

Kõhtu täidab maitsev söök
Kui mängumaal terve päeva lustida, vajab keha ka head kõhutäit ning uut energiat. „Vudilas on avatud mitu erisugust söögikohta – näiteks Vuti Bistroo, kus pakume täismenüüd ja mis on meie põhiliseks toidukohaks. Kalasoovi korral tasub minna Vuti forelli, kus püütud kalasaagi grillivad kokad ja maitsestavad külalise soovi järgi,“ räägib Kajar. Sellele kõigele lisaks avatakse ilusate ilmadega ka pannkoogikohvik ja jäätisekioskid, kus pakutakse hamburgerit ja jäätist ning muud sinna juurde kuuluvat. Ja loomulikult saab Vudilasse tulla oma piknikukorviga ning külastajatele on piisavalt grillimiskohti.

 

Turvalisus on väga oluline
Lapsevanemad muretsevad ikka, et lapsed saaksid hullata turvaliselt. „Vudila jaoks on turvalisus olnud alati väga oluline. On selge, et aktiivse tegevuse juures võib õnnetusi juhtuda ning nende vältimiseks püüame omalt poolt tõesti kõik teha. Oluline roll on lisaks atraktsioonide ohutusele kindlasti töötajate väljaõppel ja ettevalmistusel,“ kinnitab Kajar. Tema sõnul on suveperioodil Vudilas kokku tööl üle 50 inimese ja seda eelkõige atraktsioonidee juures järelevalve tagamiseks ning vajadusel suudavad nad pakkuda ka kiiret abi klienditeenindusel.

 

Ootame suveks ilusat ilma!
„Eelmine suvi oli Eestimaal kahjuks olematu, aga loodame, et sel aastal tuleb ka pisut päikest, et külastajad saaksid Vudilast eredad elamused,“ hellitab Kajar lootust. Suvi ja soe päike muudavad toreda perepäeva Vudilas veelgi unustamatumaks.
„Aga veel kord – Vudila mängumaal on tegevusi terveks päevaks ja külastajatele igas vanuses ning seda iga ilmaga ,“ lubab peremees.

 

Vudila asub Tabivere vallas, maalilise Kaiavere järve ääres ja Tartust vaid 27 km kaugusel. Vajaliku info leiab kodulehelt www.vudila.ee või Facebookist.

 

 

Tere tulemast Vudilasse!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: