Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – vaatamist nii lastele, noortele kui ka täiskasvanutele: Rahvusvaheline visuaalteatrifestival NuQ Treff

01.juuni 2017

Nädalavahetus tõotab tulla põnev, sest algamas on unistuste festival suurtele ja väikestele teatrisõpradele.
1.–4. juunini toimub Tallinnas "NuQ Treff" rahvusvaheline visuaalteatrifestival, mis tutvustab nüüdisaegset visuaalteatrikunsti, nukuteatri traditsioone ja üllatab vaatajat teatrivormidega, mille olemasolust seni veel teadlikudki ei oldud. Näha saab värsket ja omanäolist visuaalteatrit, kus keel ei ole takistus. Vaatamist jagub nii lastele, noortele kui ka täiskasvanutele.



Kokku etendub 22 lavastust 10 riigist. Festivali tähtsündmus on tänavu visuaalteatrimaailma tippude, Gisèle Vienne’i ja Paul Zaloomi lavastused. Lisaks kahele peaesinejale leiab programmist veel hulga tipptasemel visuaalteatrilavastusi täiskasvanutele.
Rohkesti põnevat leidub ka lastele. Lasteprogramm pakub lastele terve hulga erinevaid materjale, nukke, fantaasiat ja elamusi maailma parimal tasemel.
Soome-iisraeli noored etenduskunstnikud Sandrina Lindgren ja Ishmael Falke jutustavad mõjuvalt dokumentaalse ja aktuaalse loo väljarändamisest lavastuses "Nähtamatud maad", kasutades lavakujundusena omaenda kehasid. Soomest on festivalile tulemas ka teater Metamorfoos, kelle lavastus "Hirmu anatoomia" lahkab visuaalselt köitval ja ka veidi humoorikal moel tänapäeva inimese stressi ja hirmurohket igapäevaelu. 

 

Tallinn, Nukuteater

 

Vaata veel:
www.nuku.ee/festival

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: