Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – lesides muusikat kuulama

09.märts 2017

Tõenäoliselt oled pikutades muusikat kuulanud ennegi, kuid kas oled kunagi käinud niisugusel üritusel, kus istekohad puuduvad ja muusikaelamust on kohustuslik nautida horisontaalasendis? Ilmselt mitte, aga just nüüd on tulemas hea võimalus see ise ära proovida.
Nimelt „Lamamisdisko“ kutsub ebaharilikule üritusele, kus puuduvad istekohad ja külastajatele pakutakse kuulata loomingut lesides. Elektroonilise muusika ’LIVE’ etteaste + dj setid Mängivad: JUHAN VIHTERPAL, ILMAJAAM, DENIS TAPECUT.



Üritus toimub 11. märtsil kell 19.00 – 23.00, tervendavate helide keskuses (Tallinn, Uus tänav 19)
 

Meie päevil kaotab muusika üha enam oma väärtusest, muutudes sageli lihtsalt lärmiks või teisejärguliseks fooniks, vahendiks mõtetest pääsemiseks või põgenemiseks iseenda eest. "Lamamisdisko" peab sellist suhtumist ebaõigeks ja lubamatuks. Ühesõnaga on selline olukord nagu ilma maitseta toidu kasutamine. Meie missioon on: muuta seda olukorda ja pakkuda alternatiivseid ettevõtmisi, kus muusikat on võimalik kuulata teisiti.
Me tahame jõuda inimese tegelikku olemusesse, kutsudes rännakule läbi helide särava maailma teie enda Mina. Seda kõike väga mugavas seisundis: lamamismattidel, padja ning pleediga, olles mõnus ja rahus, sulgedes silmad ja nõnda peitudes kogu ümbritsevast maailmast. Järgi jääb ainult muusika ja Teie. Teist saavad eneseuurijad, kogete helide ja meloodiate maitset, läbi elades oma sisemist rõõmu ja õnne olemust. Meie hoolitseme teie helide keskkonna eest! "Lamamisdisko", see on suurepärane terapeut.

 

Niisiis, kui sul on soov korraks igapäevaelust veidikeseks „eemale“ astuda, teha midagi teisiti ja kogeda midagi päris uut, siis tundub just „Lamamisdisko“ olevat selleks sobiv üritus.

 

Vaata veel: 
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: