Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Suudlevad Tudengid

22.august 2011
Suudlevad Tudengid

Lokaal Suudlevad Tudengid - kõikide teede ristumiskoht!

 

Tartu populaarseim toidu- ja meelelahutuskoht Lokaal Suudlevad Tudengid on oma nime saanud Tartus Raekoja platsil asuva samanimelise purskkaevu "Suudlevad Tudengid" nimest, mille keskseks kujudusosiseks on skulptuur tudengitest, kes vihmavarju all suudlevad. Skulptuuri valmistajateks on kujur Mati Karmin ning arhitekt Tiit Trummali ning see avati Tartus 1. septembril 1998 aastal.



 

Lokaal koosneb kolmest saalist ja kahest eraldi korrusest, kus tänavakorruse demokraatliku atmosfääriga kõrtsituba sobib hästi põgusaks kohvipausiks ehk õhtuseks õllenautimiseks. Teisel korrusel paiknev lokaal peaks meeldima intiimsema atmosfääri otsijatele. Seda soodustavad mugavad diivanid ning õdus valgus. Niinimetatud sakstekamber ehk viskituba on mõeldud neile, kes on jõudnud arusaamisele, et viskil ja viskil on vahe. Muuhulgas on see ka Lõuna - Eesti Viskiklubi mitteametlik peakorter, kus lisaks kõigele eelpool nimetatule saavad koos käia ka teised hubase interjööri nautlejad ning privaatsema koosolemise koha otsijad. Viskituba on väga populaarne ka sünnipäevapidude korraldamise kohana ning siin viiakse läbi ka seminare ja koolitusi. Kokku on Lokaalis 120 istekohta ja suvel asub siin, linna südames ka Tartu linna suurima väliterrassiga kohvik.

 

Menüü tugineb valdavalt Euroopa köögikultuurile, mida oskustele ja fantaasiale vastavalt on püütud siduda ka kodumaise köögikultuuri parimate traditsioonidega. Lokaal on koht, kus alati on midagi toimumas. Eriti nädalavahetustel on maja linnarahvast täis , kuna reedel ja laupäeval on maja I korrus avatud lausa varajaste hommikutundideni, hommikul 7:00-ni.


Lisaks soodsatele päevapakkumistele on Lokaalis ka igakuine erimenüü, millest võib leida nii tähtpäevahõngulisi kui ka teiste maade rahvusköökidest ja kultuurist tulenevaid traditsioone. Eraldi on olemas ka kaasaegne kokteilikaart, kust saab endale kasvõi pildi järgi meeldiva joogi valida. Nii joogikaardi kui menüü osas  on mõeldud ka lastele, kes saavad omale sobiliku valiku teha täiesti eraldiseisvast laste oma menüüst.

Populaarseks on osutunud ka Lokaali Suudlevad Tudengid kliendikaart, mille kasutamise aktiivsus on iga kuu püsiklientide poolt kasvanud. Kliendikaardi omanik on kasulik olla, sest lisaks tavapärasele -10% soodustusele on sellel ka palju teisi lisaväärtusi. Kliendikaardi omaniku sünnipäevanädalal on allahindlus kõigilt toodetelt -20% ning iga kuu on valitud tooted alla hinnatud isegi kuni 40%. Koostööpartnerite võrgustik kasvab pidevalt.

Kohtumispaik on Lokaal Suudlevad Tudengid!

Tartus, Raekoja plats 10
www.suudlevadtudengid.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: